Clean bulk ve fast food birlikte sorun olur mu?

amo

Hectopat
Daha fazla  
Çok kolay yağlanan birisi değilim her gün Fast food yediğim dönemde bile yağlansamda o kadar kilo almıyordum. Şu anda aktif olarak clean bulk yapıyorum ve bir haftadaki öğünlerimin %75'i sağlıklı, clean bulkta tüketilebilecek şeyler ancak %25 dürüm pizza vb. Fast food tarzı şeyler oluyor bu da o anda yemek hazırlamaya üşendiğim için kaynaklanıyor. Çok büyük problem olur mu ya da sizin daha kolay hazırlanabilecek öneri bir besininiz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kilon boyun ve antrenman programın ne.

Sorun olmaz diyetinde çoğunlukla temiz besleniyorsan ve makrolara bakıyorsan hiçbir sorun olmaz.

Bir de diyetin kaç kalori.

Boyum 174 69kg yim antrenman programım split. Pzt göğüs triceps salı sırt biceps aynı şekilde perşembe cumada böyle cumarteside bacak omuz.

Sorun olmaz diyetinde çoğunlukla temiz besleniyorsan ve makrolara bakıyorsan hiçbir sorun olmaz.

Bu arada bende şu an cut yapıyorum yağ yakmak için. Ekmek de yiyorum lavaş da. Toplam karori ve makrolara baktıkça sorun olmaz. Dün kendime çok güzel ton balığı ile beraber üzüm pekmezli dürüm yaptım başkası diyebilir abi lavaş ve pekmez ne falan ama yağ vermem sekteye uğradı mı hayır diyeti kendine işkenceye çevirmene gerek yok.

Hocam yağ oranını sabit tutmak veya düşürmek istiyorsanız temiz karbonhidrat almanız lazım öğün geçirmek için marketten bar almanı bile önermem fast food tarzı yiyeceklerden aldığınız karbonhidratlar gelişmenizi yağ yakımınızı büyük ölçüde engelliyor. Ben Definasyon döneminde 10 kilo verdiğim halde göbeğim vardı sonradan beslenme düzenimi bozduğum için olduğunu anladım hemen toparladım.

Sen fazla kaçırdın diyet işini muhtemelen abartmadan arada bir fast food yemekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…