Clean bulk veya definasyon yapılmalı mı?

Çok bir beklentim yok biraz gögüs şişse az bir şey sixpack klasik fizik ya.

Ya kardeşim doğal yapıyor adam dünyayı yese ne kadar fark edecek. Adamlar araştırma yapmış tıka basa yiyen yüzde 4 5 daha fazla kütle koymuş. Arkadaş fıçı gibi zaten daha ne kadar yiyecek.

600gr tavukla anca 150 160 gr protein ihtiyacimi karşılayabiliyorum toz kullanmak istemedigim için sıkıntı çıkartır mı?
Çeşitlendir biraz. Tavuğu 300'e falan düşürüp yumurta, balık vs. ekle. Her gün 600gr tavuk yersen 1-2 haftaya tadı tavuk kümesi gibi gelmeye başlar.

Kaç grama düşürmem lazım tavugu.

1, 72 73kg im 84'ten dustum six pack ve biraz gogus kasi istiyorum gunluk 4 yumurta 600gr tavuk besleniyorum bu beslenmenin yanina pilav da eklemek istiyorum saydigim gibi bir vucut icin definasyon ya da bulka gerek var mi?

Yağ oranın nedir önemli olan bu kilo önemli değil.

Ya kardeşim doğal yapıyor adam dünyayı yese ne kadar fark edecek. Adamlar araştırma yapmış tıka basa yiyen yüzde 4 5 daha fazla kütle koymuş. Arkadaş fıçı gibi zaten daha ne kadar yiyecek.

1.72'ye 73 kilo o kadar da fazla değil gibi hocam. Tıka basa yesin demiyorum zaten, temiz kütle koysun diyorum. Günde 300-500 arası bir kalori fazlası bırakacak. Gidip de önüne geleni yerse tabii obez olur.

Yağ oranımı bilmiyorum.

300 falan yesen yeterli, yanına yoğurt falan yiyince tamamlarsın. Böyle hem kendine hem cebine yük.

300 gram tavuk 4 5 yumurta 100 gram yulaf yeter o zaman bir de pilav yemeli miyim sizce definasyona girmem lazım mı hala anlamadım çok kaos olud

Sixpack istiyorum göğüs kası istiyorum diyorsa pek düşük değil sanki hocam.

1.72'ye 73 kilo o kadar da fazla değil gibi hocam. Tıka basa yesin demiyorum zaten, temiz kütle koysun diyorum. Günde 300-500 arası bir kalori fazlası bırakacak. Gidip de önüne geleni yerse tabii obez olur.
Valla oralardan geçtim, gayet fazla bir kilo. Arkadaş sporda uzun yıllar vermemiş belli ki. Kas kütlesi az ve 73 kilo baya fıçı gibi demek. Kendi deneyimlerime bakarak konuşuyorum, bu arkadaşın kesinlikle definasyon yapması gerek.

Sixpack istiyorum göğüs kası istiyorum diyorsa pek düşük değil sanki hocam.

Tam olarak bilmiyorum 84'ten 73'e düştüm bunun yanında yağ da yaktım ama orandan pek emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…