Clone Hero nasıl bırakılır?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Oyunu bırakmak için elimden geleni yapacağım.

Elinizden geleni yapmanıza gerek yok bir anda bırakın. Mesela bende Fortnite bağımlısıydım günde en az 7 8 saat oynuyordum sonrasında burayı keşfettim burada hem eğleniyorum hem konulara bakıyorum zamanım boşa geçmiyor en azından 2 haftadır oyuna bile girmedim. :D

Elinizden geleni yapmanıza gerek yok bir anda bırakın. Mesela bende Fortnite bağımlısıydım günde en az 7 8 saat oynuyordum sonrasında burayı keşfettim burada hem eğleniyorum hem konulara bakıyorum zamanım boşa geçmiyor en azından 2 haftadır oyuna bile girmedim. :D

Bilirim kardeşim bende az Fortnite oynamadım. Sabah olur kalkar Fortnite oynardım günde 8 saat en az. Bende zorlandım bırakırken ama istemeyince başaramayacağımız bir şey yok.

Bilirim kardeşim bende az Fortnite oynamadım. Sabah olur kalkar Fortnite oynardım günde 8 saat en az. Bende zorlandım bırakırken ama istemeyince başaramayacağımız bir şey yok.
Tak diye bıraktım ben de. Halimden memnunum bilgi dağarcığım gelişiyor . :D

Hocam karınıza vakit ayıramıyorsunuz, düşünün. Kimseye hakaret etmem, size de etmeyeceğim ama size çok kızıyorum hocam. Abuk sabuk bir oyun için karınızı ihmal etmeniz ne kadar mantıklı sizce? Alın karşınıza kendinizi, konuşun. Aynaya bakın ne yapıyorum diye. Gerekirse tuşlu telefon kullanın mobil oyunsa eğer. Gerekirse terapiste gidin. Ama bu kadar büyük bir ihmali saçma bir oyun için yapmayın lütfen Allah aşkına!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı