Cloud 2 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan ysfmr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.719

ysfmr

Kilopat
Daha fazla  
Cloud 2 çıkalı bir kaç yıl oldu ve ufak tefek değil de çok daha iyi bir kulaklık teknolojisinin çıkıp çöp olmasından korkuyorum.

1991 yılında çıkmış olan Sony MDR-7506 halen kulaklık camiasında kendine yer buluyor ve profesyoneller tarafından da tercih ediliyor. Ses teknolojisi o kadar da hızlı ilerlemiyor. En azından donanımsal olarak. Merak etmeyin yani. Kulaklıklar öyle kolay kolay teknolojisi eskiyip de çöp olacak cihazlar değiller.

Cloud 2 çıkalı bir kaç yıl oldu ve ufak tefek değil de çok daha iyi bir kulaklık teknolojisinin çıkıp çöp olmasından korkuyorum.

Yalnız alacaksanız ses kartından pek bişey beklemeyiniz. z170 pro gaming ana kartım var ama adam akıllı kullanamıyorum bile...

Kablo 2 parçtadan geliyor 1metre civarında olan kulaklığa bağlı olan kablo 2 metre civarındada ses kartı. Eğer ses kartını beğenmeyip jack ile takmak istiyorsanda hem uzatıcı hemde splitter alman gerekiyor ama ne yazıkki uzun aramalarıma rağmen türkiyede 4 boğumlu 3 çizgili jack yok ya yurtdışından sipariş edeceksiniz yada ses kartını kullanacaksınız.

he eğer 3 boğumlu 2 çizgili jackte kullanırım diyorsanız ondada mikrofonu kullanamazsınız. yani en azından bende böyle oldu.

Hadi bunları geçtim böyle bi kulaklık yapıyorsun ama equalizer programı yapmıyorsun kulaklığa özel yani bu o kadar saçmaki anlatamam.

HyperX Cloud 2 kullanıcıyım. Logitech kulaklıklarını da kullandım. Kulak içi kulaklık da kullandım. Hiç abartmadan söylüyorum ki ömrümde kullandığım en iyi kulaklık. Ses kalitesi muazzam. Yalıtım muazzam. Kulağı hiç yormuyor. Yazın saatlerce kullandığım oldu hiç yormuyor. Yanında USB ses kartı da geliyor. Bence almalısın. Mükemmel bir ses deneyimi yaşarsın. CS:GO oyuncusu olarak söyliyim ses kasmanda aktif rol alıyor. Müzik dinlerken film izlerken ayrı bir keyif veriyor. Kesinlikle pişman olmazsın. Ekipmanlarım arasında iyi ki almışım dediğim tek malzemedir kendileri. Keşke beni bu kadar memnun edecek kulak içi kulaklık da bulabilsem..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı