Cloud 2 vs Arctis 3 vs Arctis 5 vs Corsair VOID vs Corsair HS60 vs Cloud Alpha

Zunqa

Kilopat
Arctis 3 almayı düşünüyordum ama bir arkadaşım yayıncılar ve oyuncular Cloud 2 kullanıyor dedi. Ben de Cloud 2'ye ve o seviyedeki kulaklıklara baktım. Çok kararsiz kaldım.
Baktığım diğer kulaklıklar : Corsair Void RGB USB, Corsair HS60, Arctis 5, Cloud Alpha
Sizce Arctis 3'ün üstüne 150-200 TL daha ekleyip almaya değer mi? Diğer kulaklıklarla ilgili düşüncelerinizi yazar mısınız ? Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayıncıların bu kadar övme sebebi ''sponsorluk''. Rakiplerine göre eski bir model Cloud 2. Benzer fiyatta daha günceli, desteği devam eden bir kulaklık varken Cloud 2 seçimi hiç mantıklı olmayacaktır.

Arctis 3 ile 5 arasında 7.1 teknolojisi ve RGB dışında bir fark yok. Corsair VOID, MH750, MH530, Arctis 3, Arctis 5 önerdiğim modeller.

Konuma tamamiyle bakın, aradığınız soruların cevabı var.

Steelseries Arctis 3 7.1 Surround İncelemesi

Oyun için alacaksanız Arctis 5, genel kullanım için alacaksanız Corsair Void Pro öneririm. Arctis 5'in Void'e göre tek artısı 7.1'de çok az da olsa biraz daha çevresel ses deneyimi sunması. Bana kalsa Corsair Void Pro alınmalı bunlar arasından.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Arctis 3 bence de güzel bir kulaklık ama üstüne daha ekleyip diğer kulaklıklardan birini almaya değer mi ? Mesela Arctis 5 alsam ya da Corsair Void alsam 7.1 oyun oynarken fark edilebilecek bir değişiklik yapar mı ?

7.1 sanal olduğu için çok katkısı olmayacaktır. Zaman zaman oyunda ayak seslerini daha derinden duyduğun için hayat kurtaracaktır. Gelişen platformda 7.1 olması avantaj tabi ki.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı