Cloud 2 vs Razer Kraken V2 7.1 Chroma

zBatuhan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gündür kafayı yeme noktasına geldim. Bu iki kulaklıktan birini satın alacağım. Razer'ın tipi görünüşü duruşu çok hoşuma gidiyor ayrıca 2017 yılında çıkmış yeni bir kulaklık ve Hepsiburada'da çok sağlam bir indirimi var şu an. Öte yandan Cloud 2 ise 10 kişiden 9'u tarafından öneriliyor tamam kulaklık iyi tabii ki ancak tipi olsun 2015'de çıkmasından dolayı eski bir kulaklık olsun 7.1'inin kimse tarafından beğenilmeyişi olsun beni hep Razer'a itiyor. Gidip Cloud 2 alırsam keşke Razer alsaydım diye yakınacağımı çok iyi biliyorum. Yalandan da olsa bana Razer'ı savunur musunuz? 😂😂
PUBG, R6, CS:GO gibi tamamen ses kasma üzerine kullanacağım. Günde minimum 6 saat kullanacağım. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda iki ürün de tavsiye edilir ürünler değil aslında. Bu iki ürünü kullandıkları önermeyen çok fazla kullanıcı var. Farklı kulaklıkları kullanmamış kullanıcıların da önerilerini pek dikkate alma bana kalırsa. O fiyat aralığında Void RGB, Arctis 5, Cloud Alpha alabilirsin.

Razer'ın adı çıkmış bir kere, V1 versiyonu küçük rahatsız diye V2 ile karıştırılıyor, sonuç; Razer küçük rahatsız alma :D Boyutnu karşılaştırman için elimdeki diğer kulaklıkla yan yana resmini attım. Sen hangisi hoşuna gidiyorsa onu al bu fiyatlara alacağın kulaklıkların hiçbiri üzmez seni. Benim de aklım Void Pro Wireless'de kaldı mesela 400 liraydı Amazon'da keşke alsaydım. :ROFL:
222.jpg

V2 kullanıyorum şuan ses seviyesi çok iyi, basları da tok. 7.1'i gayet iyi Pubg'de çok iyi adamların bulunduğu yerleri anlayabiliyorum. Rahatlık konusuna gelirsek ilk başta kulaklığın ust kısmı biraz sıkıyordu ona alıştım ama uzun süre oynayınca kulağımın olduğu kısımlar biraz ısınıyor ama rahatsız etmiyor. Bunu almasaydım Corsair Void Pro alacaktım V2'yi 560'a bulunca Razer aldım .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı