Cloud 3 vs BlackShark V2

Mikrofon ve ses kalitesi olarak hangisini önerirsiniz?

Hocam selamlar farklı fiyat skalasında iki üründe farkındasınız değil Mi Cloud 3 3000 TL iken BlackShark v2X 2000 TL ama sizin yerinizde olsam ikisini de almam ben HyperX kulaklıkları sevemedim bir türlü v2xi şu anda kullanıyorum evet gerçekten fiyat performans hs80 ama bu ürün daha mantıklı olur bence.

Ses kasma çok önemliyse kesinlikle Cloud 3 alın müzik performansı tatmin edici EQ ayarı yapıp daha da iyi oluyor mikrofonuda gayet net ve temiz. Deri ped hiç sevmem ama bunlar çok rahat ağrı yapmadı ve neredeyse hiç terletmedi.

Hocam selamlar farklı fiyat skalasında iki üründe farkındasınız değil Mi Cloud 3 3000 TL iken BlackShark v2X 2000 TL ama sizin yerinizde olsam ikisini de almam ben HyperX kulaklıkları sevemedim bir türlü v2xi şu anda kullanıyorum evet gerçekten fiyat performans hs80 ama bu ürün daha mantıklı olur bence.

HS80 için rahat değil ağrı yapıyor falan diyorlar ayrıca Corsair'ın Türkiye servisi rezalet global serviside Türkiye'ye destek çıkmıyor artık üründe sorun çıkarsa uğraş uğraş dur sırf bu yüzden vazgeçtim bu kulaklıktan. Ses kartın iyi değilse v2X e asla bulaşılmaz bizzat tecrübe ettim bu iki sorunu.

Son düzenleme:
CS2 de ses kasması nasıl? Müzik performasına Dolby ile çok iyi oluyor diyorlar. İade edilmemesi ve servis sorunu yüzünden almaktan vazgeçmiştim çok içimde kalan bir ürün.
CS2 oynamıyorum açıkcası ancak dış gürültüyü çok iyi önlüyor kumaş pedleri sayesinde. Daha çok strateji türü oynadığım için ses kasma hakkında yorum yapamayacağım. Bu konu ile ilgili sadece Fortnite oynadım ve oradaki performansı beni tatmin etti.

Ses kartın iyi değilse v2X e asla bulaşılmaz bizzat tecrübe ettim bu iki sorunu.

Hocam ses kartıyla ne alakası var müzik performansı vesaire kesinlikle kötü değil eğer ondan diyorsanız.

CS2 oynamıyorum açıkçası ancak dış gürültüyü çok iyi önlüyor kumaş pedleri sayesinde.

Hocam kumaş pedler daha da ses alır deri pedlerde var dediğiniz özellik daha çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı