Cloud 3 Wireless tiz bir ses geliyor

Lamparages

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba ara sıra kulaklığımda tiz sesi geliyor. Rastgele şarkı açıp şarkıyı kapatıyorum ses gidiyor. Uzun süre gelmiyor. Birkaç gün sonra ara sıra yeniden geliyor kulağım çınlıyormuş gibi oluyor. Bu bir problem midir? Öyle sanırım ama ne yapmalıyım? Bunu aldığım yere göndersem de ara sıra yaşanan bir sorun onlar nasıl anlayacak? Ses çıkmayacak bugün hiç olmadı mesela. Ne yapmalıyım?

Satıcının WhatsApp adresine bu durumu sor. Onlar belki sana çözüm yolu gösterir veya garanti işlemleri için sizinle anlaşır.

Satıcı zaten Hepsiburada, ne WhatsApp'ı 😂

Buradan almıştım servis süreleri ne kadar oluyor kulaklıksız kalacağım da o sürede. Bir de Razer BlackShark v2X kulaklığım var onun da kabloları birbirine girdi oynattıkça ses gelip gidiyordu en sonunda tamamen gitti onun çözümü var mıdır serviste.

Hocam direkt Hepsiburada müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin. Bir sürü seçenek var.

Satıcı zaten Hepsiburada, ne WhatsApp'ı 😂

Hocam direkt Hepsiburada müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin. Bir sürü seçenek var.

HyperX'in sitesinden konuştum İngilizce olarak sorun olduğunda kayıt almamı ve mail adreslerine atmamı istediler sohbet numarası ile birlikte ses gelince telefondan kaydetmeyi deneyip oraya atacağım kaydedince de Hepsiburada'da isterse oraya da atmış olurum şimdilik bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı