Cloud II vs. Cloud Alpha vs. Razer BlackShark V2 vs. Logitech G PRO X

121228

Megapat
Makaleler
10
Selam, yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum fakat hangisini almam gerektiği konusunda hala kararsızım. Siz hangisini önerirsiniz ve neden?

Aklımdaki kulaklıklar:

1- HyperX Cloud II.
2- HyperX Cloud Alpha.
3- Razer BlackShark V2.
4- Logitech G PRO X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum fakat hangisini almam gerektiği konusunda hala kararsızım. Siz hangisini önerirsiniz ve neden?

Aklımdaki kulaklıklar:

1- HyperX Cloud II.
2- HyperX Cloud Alpha.
3- Razer BlackShark V2.
4- Logitech G PRO X.
Logitech G PRO X kullananlar çok övüyor.

Cloud Alpha'ya genelde Cloud II'den daha kötü diyorlar. Blackshark V2 yurt dışında baya övülüyor. 7.1 özelliğinden kendini yormadan faydalanmak istiyorsan G PRO X alma fakat 7.1 özelliğinin pazarlama taktiği olduğunun bilincindeysen G PRO X harika kulaklıktır.

Cloud Alpha'ya genelde Cloud II'den daha kötü diyorlar. Blackshark V2 yurt dışında baya övülüyor. 7.1 özelliğinden kendini yormadan faydalanmak istiyorsan G PRO X alma fakat 7.1 özelliğinin pazarlama taktiği olduğunun bilincindeysen G PRO X harika kulaklıktır.
Ben de Reddit gibi platformlarda Cloud Alpha'nın Cloud II'den daha iyi dediklerini gördüm. Bütün bu kulaklıkların hepsi iyi gibi ama bu yetmez. Bizim en iyiyi bulmamız lazım. :D Ayrıca bu fiyat bandındaki kulaklıkların hepsinin sanal 7.1 olduğunun bilincindeyim. Alırsam zaten 7.1 açacağımı pek düşünmüyorum.

Listeye birde bir üye daha ekleyelim. :) O da Cooler Master MH751 olsun.

Son düzenleme:
Ben de Reddit gibi platformlarda Cloud Alpha'nın Cloud II'den daha iyi dediklerini gördüm. Bütün bu kulaklıkların hepsi iyi gibi ama bu yetmez. Bizim en iyiyi bulmamız lazım. :D Ayrıca bu fiyat bandındaki kulaklıkların hepsinin sanal 7.1 olduğunun bilincindeyim. Alırsam zaten 7.1 açacağımı pek düşünmüyorum.

Listeye birde bir üye daha ekleyelim. :) O da Cooler Master MH751 olsun.
MH751 çok iyi bir modeldir. Mikrofon kalitesi olsun, ses kalitesi olsun tercih edilebilir bir model. Takstar markasının sürücülerini kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı