Cloud oyun servisi almak mantıklı mı?

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna, Xbox Cloud Gaming servislerini denedim. GeForce NOW fiyatları sadece elimizde olan oyunları oynattığı için biraz pahalı geldi açıkçası. Amazon Luna'yı sadece yazmış olmak için yazdım zaten gecikme, grafik vs. sıkıntıları var. Aklıma Xbox Cloud Gaming yattı hem EA Play üyeliği veriyor hem oyunları bilgisayara indirebiliyoruz falan ama Ultimate istiyor diye biliyorum. Ultimate pahalı olmasına rağmen değer gibi duruyor. Sizce ne yapmalıyım?

Sizin yerinizde olsam Cloud Oyun sistemleri aracılığıyla oyun oynamak yerine 2 ay çalışıp bilgisayar alırım, çalışacak yaşa ermediyseniz eğer de 2-3 yıl para biriktirip sonra oynarım. Ama karar sizin hocam.

Sizin yerinizde olsam Cloud oyun sistemleri aracılığıyla oyun oynamak yerine 2 ay çalışıp bilgisayar alırım, çalışacak yaşa ermediyseniz eğer de 2-3 yıl para biriktirip sonra oynarım. Ama karar sizin hocam.

Hocam, imzamı referans göstermiyorum fakat imzamda sistemim yazıyor ve yeterince iyi. Buradaki asıl konu şu, bilgisayarda örneğin yer yoktur, indirmek uzun sürüyordur veya Game Pass'teki gibi indirmeden önce deneyip sonra oynamak gibi bir şey. Sorduğum şey farklı yani.

Xbox Cloud öneririm, bundan 2 yıl önce elimde herhangi bir oyun oynatacak sistem yokken full Cloud'da takılıyordum, kötü bir oyun kolum vardı telefondan oynuyordum.
VPN aracılığı ile girdiğim için gecikme oluyordu maakesef.
Daha sonra PC'de deneme imkanım oldu, PC'de xCloud + game Pass çok güzel ikili oluyor.
Özellikle oyun indirmeden oyunları deneyeyim veya kafama göre istediğim oyunu oynamak için yüzlerce GB indirme yapmayayım diyorsan bence xCloud, eğer servsite sevdiğin bir oyun olursa Game Pass aracılığı ile PC'ne indirirsin.

Hocam, imzamı referans göstermiyorum fakat imzamda sistemim yazıyor ve yeterince iyi. Buradaki asıl konu şu, bilgisayarda örneğin yer yoktur, indirmek uzun sürüyordur veya Game Pass'teki gibi indirmeden önce deneyip sonra oynamak gibi bir şey. Sorduğum şey farklı yani.

Haklısınız Hocam kusura bakmayınız Cahilliğimden ötürü fikrim olmadığım bir konuya yorum yapmış bulunmaktayım. Bu seferlik bu yaptığımı hoşgörmenizi rica ediyorum.

Haklısınız hocam kusura bakmayınız cahilliğimden ötürü fikrim olmadığım bir konuya yorum yapmış bulunmaktayım. Bu seferlik bu yaptığımı hoşgörmenizi rica ediyorum.

Estağfurullah hocam öyle demek istememiştim şahsi fikir sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı