Rehber Cloudflare WARP yasağı kaldırma ve optimizasyon ayarları (Wireguard | Endpoint)

Rehber için teşekkürler. Enpoint olarak şu an sadece 162.159.195.1:2408 ve 162.159.192.1:2408 ayarlanabiliyor. Bunlar da genel adresler sanki. Farklı ping değerleri alabiliyorum açıp kapatınca. Endpoint olayı yapılabilse güzel olacaktı.

Merhaba pcde wgcf uygulamasıyla warp+ profili çıkarttım ve bunu keenetic modemde (keenetic os 5.0.0 yüklü) wireguard uygulamasına ekledim, amacım sadece ağdaki bir cihazdan warp üzeriden internet erişip diğer cihazların normal internete erişmesiydi,

Ama profili ekleyip aktif hale getirdiğimde ağ profili çevrimdışı gözüküyor aktifleşmiyor, aynı profili windowsdaki wireguard uygulamasına eklediğimde ise warp+ gözüküyor ve kullanabiliyorum, keeneticde aktifleşmemesinin sebebi ne olabilir

@Dümdüz hocam bu konuda bilginiz var mı

Son düzenleme:

Hocam önceki konuda anlatmıştım. Konunun en altından sadece Keenetic başlıklarını okuyun, önceki bilgiler eski.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…