Clover Bootloader Error Loading Mach Kernel (0x5) hatası

Fotoğrafya

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar.

Uefi üzerinde Win 8.1 işletim sistemini kullanmaktayım. Legacy üzerinden chamelon bootloader yada chimera bootloader kullanarak sorunsuz bi şekilde maverick 10.9.1 kullanmaktayım.

Beim sorunum, Uefi (yani efi klasörüne) üzerine Clover Bootlader'i kurduğum zaman mach kerel (0x5) hatası almam ve doğal olarak maverick'in açılmaması.
Yardımcı olursanız sevnirim. Bol şans ve iyi hackler...
Göreseli:

eaZDvd.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen bu şekilde kuruyorum Recep Bey. Aynı zamanda usb bellek kullanarak Clover Bootloaderi açtığımda yine aynı hatayı alıyorum.

Sorunu çözdüm arkadaşkar.
Öncelikle sorun clover simbios'u MacBookAir 5,2 olarak görüyordu fakat chamelon sistemi MacBookPro 8.1 olarak tanımıştı.
Clover configuratorda smbios ayarlarını yaptım config plist e kaydettim.
Sorun çözüldü başınıza gelirse böyle bi olay ve işin içinden çıkamazsanız daha ayrıntıya girerim.

Bol Şans ve İyi Hackler...

Son düzenleyen: Moderatör:
HP ProDesk 600 G1 Small Form Factor PC mac kurabilir miyim ? daha dogrusu usb ye win 32 disk imager yazıdırdım fakat yükleme esnasında su hatayı alıyorum " error loading ' mach kernel ' (0x5) bundan sonra devam etmiyor. sistemim de windows yüklü bunu mac os çevirmek istiyorum. yardımlarınız için şimdiden tesekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı