CLover Bootloader yavaş boot sorunu

Anladım fakat ekran kartını tanıttığı için her 2 ekran kartıda şuan çalışır durumdadır. Windows daki gibi yuk altında nvdia diğer zamanlar hd4000 şeklinde çalıştığını zannetmiyorum. Dediğim gibi istersen Nvidia kaldırıp dene. (bu arada nasıl tanıttı banada söyleeee :D )

Ben sorun çıkardığı için hiç denememiştim nvdia tanıtmayı

Hocam benim süreç baya sancılı oldu muhtemelen başta kextleri silip yedek almadığım için sorun yaşadık. Bios ayarlarından sadece harici ekran kartı açık hocam bu yüzden hd4600'yı sistem hiç görmüyor, zaten görüntüyü ekran kartındaki hdmi üzerinden alıyorum.

@parrhesia Bana bu arkadaşımız yardımcı oldu iletişime geçerseniz yardımcı olacağını düşünüyorum kendisinden bir çok şey öğrendim. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Zamanınız varsa benim sistemde yaşadığımız sorunu kısaca özet geçerseniz hem ben hem de diğer forum üyelerinin faydalanacağını düşünüyorum.

@Berke Keser birdaha ki Mac kurulumunuzda ekran kartınızı aktifleştirmek için https://www.technopat.net/sosyal/konu/maxwell-mimarili-nvidia-ekran-kartlarını-aktifleştirme.159825/ buradaki yazımı okuyabilirsin.
- Boot ederken hangi komutları yazıyorsunuz ?
- -v ile boot edip farklı yazılar gördüyseniz ondan olabilir. Eğer Windows varsa onları mount ediyor boot esnasında o yüzden yavaş boot oluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı