Clutch vs Leo 3A-1650

Merhabalar,

Ortalama 8000 TL bütçem var, kafama yatan iki sistem mevcut, hangisini almalıyım? Veya, sizin önerileriniz var mı?

Sistemler:
1-) Clutch | R3 1200 GTX 1650 4GB 8GB DDR4 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
2-) Leo 3A-1650 - Game Garaj

Hocam bana sorarsanız birkaç gün beklemekte fayda var şu dolar mevzusu falan bir otursun o zaman bakarsınız bu sitelere bence R3 1200 almakdansa sahibinden de da V5 alıp 0 elinde bulunanlar var 8K ya 0 da V5 bulabilirsiniz en azından i3 10100F R3'den daha güçlü.

Hocam bana sorarsanız birkaç gün beklemekte fayda var şu dolar mevzusu falan bir otursun o zaman bakarsınız bu sitelere bence R3 1200 almakdansa sahibinden de da V5 alıp 0 elinde bulunanlar var 8K ya 0 da V5 bulabilirsiniz en azından i3 10100F R3'den daha güçlü.
10100F ben de düşünüyorum fakat, dolar'ın düşme sebebi anlık bir olay. Bugün 4 azalmasıyla, yarın 10 olarak artıyor. Riske atmak da istemiyorum, çok kararsız kaldım...

Merhabalar,

Ortalama 8000 TL bütçem var, kafama yatan iki sistem mevcut, hangisini almalıyım? Veya, sizin önerileriniz var mı?

Sistemler:
1-) Clutch | R3 1200 GTX 1650 4GB 8GB DDR4 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
2-) Leo 3A-1650 - Game Garaj

Gibi çeşitli 0 veya 1 2 aylık sistemleri tercih etmenizi öneririm.

Gibi çeşitli 0 veya 1 2 aylık sistemleri tercih etmenizi öneririm.
2. el ben de almaktan yanayım, nakit aileme ait olduğu için bir türlü ikna edemiyorum. Dolar ve ailemin böyle olmasından dolayı, kıytırık sistemlere kaldık.

2. el ben de almaktan yanayım, nakit aileme ait olduğu için bir türlü ikna edemiyorum. Dolar ve ailemin böyle olmasından dolayı, kıytırık sistemlere kaldık.

Tipik Türk ailesi anlayabiliyorum.
10100F ben de düşünüyorum fakat, Dolar'ın düşme sebebi anlık bir olay. Bugün 4 azalmasıyla, yarın 10 olarak artıyor. Riske atmak da istemiyorum, çok kararsız kaldım...

O zaman bütçeyi bir tık arttırıp bunu almanızı tavsiye ederim INNO3D köklü marka diyenler var ama yani bir sorun olunca servis ağı vs nasıldır bilmiyorum.

Son düzenleme:
O zaman bütçeyi bir tık arttırıp bunu almanızı tavsiye ederim INNO3D köklü marka diyenler var ama yani bir sorun olunca servis ağı vs nasıldır bilmiyorum.
Arkadaşa Game Garaj üzerinden INNO3D'nin aynı model ekran kartını içeren sistem aldık. 2 ay geçti bir sorun yaşamadı.

Arkadaşa GameGaraj üzerinden INNO3D'nin aynı model ekran kartını içeren sistem aldık. 2 ay geçti bir sorun yaşamadı.

Hocam 2 ayda sorun olmaz zaten genelde her gün güncel dolar kurunda yeni PC alabilen bir nesil değiliz 3 4 sene sonra bir sorun olduğunda gönderecek bir servis ağı var mı ?

Hocam 2 ayda sorun olmaz zaten genelde her gün güncel dolar kurunda yeni PC alabilen bir nesil değiliz 3 4 sene sonra bir sorun olduğunda gönderecek bir servis ağı var mı?
Desteğe sordum ve 2 yıl boyunca ilgilendiklerini söylediler.

Game Garaj Destek.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı