CM H500 vs MB511 vs MB500TUF

Basliktakilerden hangisini onerirdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    5

Fisikopat

Kilopat
Makaleler
2
Bir sistem toplamayi dusunuyorum ancak en cok kararsiz kaldigim nokta kasa secimi. Su anki sistemim Spec-02'ye kurulu. Vatan Bilgisayar'dan PSU dahil bir sekilde almistim. PSU'nun ariza vermesi ve Vatan'da calisan yetkilinin isguzerligi sonucu basim epey agrimisti. Onun icin yeni sistemimde PSU ve kasayi ayri almak istiyorum. Simdilik kasa icin fikir danismak istiyorum. Ana olarak 3 kasa da aklim kaldi, sizden ricam fikirlerinizi yazarken nedenlerini de yazmaniz. Onceligim kasanin sessiz olmasi, RGB vs. on planda tutmuyorum. Sistemi ileri de degistirirsem de uzun sure kullanabilecegim bir kasa olsun istiyorum. Bu kasalar disinda oneri de alabilirim. Simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mb511 rgb modeli al. Yan tarafı full temperli cam ve istediğin renge geçebiliyorsun. Ön tarafı full mesh. H500 de alabilirsin fakat ben mb511 öneririm. Yanında da fsp hydro serisinden bir psu ile tadından yenmez.

Tesekkur ederim yorumunuz icin. PSU icin de oneri alabilirim arkadaslar. Guncel olarak kullandigim PSU Corsair VS650 ve ciddi cooling whine sorunu var. Hatta ben mi sanssizim bilmiyorum ama PSU'm bozulup garantiye gonderdigimde gelen PSU'da cooling whine vardi, onu da gonderdim garantiye, onun yerine gelende de var. Cooling whine problemi yasatmayacak bir PSU lazim acikcasi cunku cikardigi ses cok rahatsiz edici.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı