CM MasterWatt 750W PSU alınmalı mı?

Katılım
24 Mart 2018
Mesajlar
2.946
Makaleler
9
Çözümler
11
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen bende güç kaynağı almak istiyorum çok ucuz aslında biri yardımcı olabilir mi? (Corsair rmx 750 watt mı almak mantıklı gold)
Onu bayağı araştırdım. Verimlilik olarak çok bir fark yok. Ayrıca Cooler Master çok daha sessizmiş. Birde bu indirimi bulunca fiyat çok güzel.
 
Yarı modüler 750 Watt bir PSU bu fiyata direk alınır verimliliği düzgün ve cooler master kaliteli PSUlar üretiyor bir kaç modeli hariç. Bence ihtiyaç varsa hiç kaçırmayın.
Evet bayağı ihtiyacım var sistem 1 aydır yatıyor PSU'suz. Sıfır RX 580 aldım kullanamadım 1 aydır kutusunda duruyor. Akşama kalmaz alacağım inşAllah.
 
Siparişi şimdi verdim. Büyük ihtimal 10 Haziran'da kargoya verilir. Yardımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Siz siparişi verdikten sonra sanırım 3 ürün kalmış, iyi denk getirmişsiniz, hayırlı olsun. Deneyimledikten sonra fikirlerinizi burada paylaşırsanız almayı düşünen arkadaşlar için yararlı olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı