CM ML240R nasıldır?

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 2.618
Fiyatı birazcık pahalı ama bu soğutucu ve aynı soğutucunun 360 mm olan versiyonunun çok sevdiğim bir özelliği var, o da dahili gelen ARGB kontrolcüsünün çok OP olması.

ARGB kontrolcü ön USB 2.0'dan bağlanıyor, eğer anakartında ARGB girişi yoksa kontrolcüyü takıp Cooler Master'ın yazılımından efektleri değiştirebiliyorsun, dijitallik var ve bu benim çok hoşuma gidiyor.
Daha da hoşuma giden şey ise ben gibi anakartında RGB girişi olup ARGB girişi olmayanlara hitap ediyor. Kontrolcünün RGB girişi var, ARGB'yi RGB'ye bile dönüştürebiliyorsun o kontrolcüyle.
O kontrolcünün ayrı olarak satılmasını çoook ama çok isterdim, Türkiye'de yok baktığım kadarıyla.

Herhalde çöp almak istemezsiniz :D. Çöp derken yanlış anlaşılmasın parasını haketmiyor sadece.
Bütçenizi yükseltip bunlardan birini alın derim ben. Arctic alamazsanız bile PF360 alın adam akıllı soğutmanız bulunsunz.

200 lira daha ekleyebilirseniz 360mm tavsiye ederim tabii kasa destekliyorsa:

Ancak i9 ya da Ryzen 9 gibi işlemcilere hız aşırtma yapmayıp tüm çekirdeklerini kullanan işlemci yüklü uygulamalarda kullanmayacaksanız 240mm bir kenara iyi bir hava soğutucu da yeterli olur. Linktekinin ARGB olmayan, sadece RGB olan 240mm sıvı soğutuculu modeli de var ve 640 TL. Bence ARGB'den dolayı 400 TL daha fazla verilmez. Bir de 200 RPM daha fazla dönüyor ama 2000 RPM bir yana 1800 RPM de bile kullanacağını düşünmüyorum. Çünkü 1200 RPM'den sonra fan sesleri bariz duyulmaya başlıyor.

PF360 için bir RGB kontrol yazılımı var mı?
Sadece yeşil kullanacağım da :D.
Kontrol edilebiliyor diye biliyorum ARGB portu üzerinden.

Fiyatı birazcık pahalı ama bu soğutucu ve aynı soğutucunun 360 mm olan versiyonunun çok sevdiğim bir özelliği var, o da dahili gelen ARGB kontrolcüsünün çok OP olması.

ARGB kontrolcü ön USB 2.0'dan bağlanıyor, eğer anakartında ARGB girişi yoksa kontrolcüyü takıp Cooler Master'ın yazılımından efektleri değiştirebiliyorsun, dijitallik var ve bu benim çok hoşuma gidiyor.
Daha da hoşuma giden şey ise ben gibi anakartında RGB girişi olup ARGB girişi olmayanlara hitap ediyor. Kontrolcünün RGB girişi var, ARGB'yi RGB'ye bile dönüştürebiliyorsun o kontrolcüyle.
O kontrolcünün ayrı olarak satılmasını çoook ama çok isterdim, Türkiye'de yok baktığım kadarıyla.
360R modeli fiyatını haketmiyor bence, ROG Ryujin, Arctic, MSI ve Thermaltake Water 3.0 gibi alternatifler varken.

PF360 için bir RGB kontrol yazılımı var mı?
Sadece yeşil kullanacağım da :D.

Ben PF240 kullanıyorum ve RGB konusunda ise MSI Mystic Light, ASUS Aura Sync, RGB Fusion, BIOSTAR RGB Sync, ASRock polychrome Sync ile uyumlı çalışan bir sistemi var.
Razer Chroma RGB ile de ayarlanabiliyormuş.

@246941 sanırım PF360 alacağım, 360mm sıvı soğutucu sadece oyun amaçlı kullanılacak sistemde aşırı kaçar diye düşündüm ama 200 TL farka değerse alayım bari :D.

Bu arada PF360 ve ML360R arasında çok fark var mıdır?
Çünkü kutu içeriği olarak ML360R çok güzel gözüküyor, kontrolcü vs.

@246941 sanırım PF360 alacağım, 360mm sıvı soğutucu sadece oyun amaçlı kullanılacak sistemde aşırı kaçar diye düşündüm ama 200 TL farka değerse alayım bari :D.

Bu arada PF360 ve ML360R arasında çok fark var mıdır?
Çünkü kutu içeriği olarak ML360R çok güzel gözüküyor, kontrolcü vs.

Açıkçası 360R yerine Arctic Liquid Freezer II 360 alırdım. Eğer RGB isterseni PF360 derim neredeyse tüm RGB ekosistemleriyle uyumlu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı