CM TD500 kasaya ARGB fan eklemek

vulpxx

Femtopat
Arkadaşlar ben sistem topluyorum ve kasam Cooler Master TD500 ve kasayla beraber egzoz fan gelmemektedir. Dolayısıyla egzoz fanını kendim alıp ekleyeceğim ve ekleyeceğim fanda diğerleri gibi ARGB olacak fakat kasayla beraber gelen port 3'lü, sadece öndeki 3 fanı kapsıyor. Benim alacağım ARGB fanı nasıl kullanabilirim? RGB olarak RGB pinine takarsam anakartla kontrol edemiyorum galiba. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı kasayı tomahawk max ile kullanıcam. Tomahawk Max ta argb girişleri bulunmadığı için fan hızını biostan, renkleri kasanın kumandasından ayarlarım diyodum ama egzoz aklıma gelmemişti. Konunun takipçisiyim, sizin anakartınıza bakma fırsatı bulamadım en yakın zamanda dönmeye çalışacağım
Valla biraz bakındım da emin olamadığım için yanlış yönlendirmek istemem. Benim de ihtiyacım olan bir konu, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı