CM vs Gamepower PSU

Sistemin linkini atar mısınız?
Bu sanırım ;

Attığınız üç seçeneği de aklınızdan çıkarıp bana kalırsa alttaki üç seçeneğe yoğunlaşmalısınız. Zalman, Sharkoon ve FPS'nin alttaki ürünlerinden hiçbirisi sizi üzmez. Ben ileride güncellemeye yönelik olması için Sharkoon SHP650 öneririm.
 
Bu sanırım;

Attığınız üç seçeneği de aklınızdan çıkarıp bana kalırsa alttaki üç seçeneğe yoğunlaşmalısınız. Zalman, Sharkoon ve FPS'nin alttaki ürünlerinden hiçbirisi sizi üzmez. Ben ileride güncellemeye yönelik olması için Sharkoon shP650 öneririm.

Sisteme ileride güncelleme yapılmayacak şimdilik 8 GB RAM alacağım sonra 16 yapıp bırakacağım o kadar.
 
Bunu alsanız o sistem için yeterli: FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W 80+ 120mm Güç Kaynağı dc to dc bir ürün diğer seçeneklere göre daha yeni nesil.
 
Teşekkür ederim.
FSP HV PRO önermememin sebebi bu ;

Burada aşağıdaki yorum paylaşılmış:

Diğer kullandığım kaliteli güç kaynaklarımdan çok daha hafif (ki iyi bir şey değil) ve daha az komponent kullanılarak üretilmiş. Dışarıdan görebildiğim kadarıyla Bulk Kapasitör olarak Çin malı FOAI marka 85 derece 2000 saat ömürlü bir elektrolitik kondansatör seçilmiş, gözüm hiç tutmadı. FSP'den taş gibi bir Japon kondansatörü beklerdim. İçerisinde solid kondansatörlerin olması iyi.. +3.3V ve +5V hatları +12V hattından dönüştürülerek veriliyor. Bu tip çıkışta güvenlik ve koruma mekanizmalarının tip ve etkinliği daha da önem kazanıyor. Kablolar ince, bir bakıma iyi, daha kolay konumlandırılabiliyor. Akım taşıma kapasitesi de herhalde yeterlidir. Cihaz neredeyse buz gibi, normal kullanımda zerre ısınma yok. Fanı çok sesli çalışıyor. Sistemimin en çok gürültü yapan bileşeni şu anda. 200W bile çekmiyorken bu gürültü varsa tam yükte herhalde elektrik süpürgesiyle yarışıyordur. Tek rahatlatıcı şey FSP markası, uzun yıllar kaliteli güç kaynağı denince ilk akla gelen firma olan FSP umarım kalitesini bozmamıştır. Bu PSU yu torunlarıma miras bırakmak istiyorum; haydi FSP, üzme beni!
 
Ötekilerin için muhtemelen daha da kötüdür. Sadece Hd600 biraz ayrılabilir onların arasından. Ama o bile TİER D bir ürün.



370TL'ye 550W ve DC to DC özellikli japon kondansetörlü bir ürün ben görmedim.
Attığımı büyük ihtimalle okumamışsınız bile. Japon kondansatörlü bir güç kaynağı değil ki?
Tamamını okuyun, anlarsınız.
 
Attığımı büyük ihtimalle okumamışsınız bile. Japon kondansatörlü bir güç kaynağı değil ki?
Tamamını okuyun, anlarsınız.

O fiyata japon kapasitör yanlış yazmışım yok zaten. Yani bu zaten fsp nin en alt taban ürünlerinden ama en azından grup regülasyonu yok.. HD600 olabilir ama dc to dc yok o da tier katmanı D olarak belirlenmiş..
 

Geri
Yukarı