CMD ile Windows etkinleştirme virüs bulaştırır mı?

Bu kodu deneyin:cscript slmgr.vbs /upk&cscript slmgr.vbs /cpky ürün anahtarı başarıyla kaldırıldı ve kayıt defterinden temizlendi mesajını görmeniz gerekiyor kayıt defterine açıp CTRL+F "keymanagementservicename" bunu aratın çıkan girdiği silin.
Hocam yukarda ürün anahtarı bulunamadı aşağıda ise kayıt defterindeki ürün anahtarı başarıyla silindi dedi ve regeditten de keymanagementservice'yi dün temizlemiştim bugünde tekrar gelmemiş zaten fakat OEM key ile etkinleştirdiğim windows gitmedi hala duruyor, tekrar etkinleştirmeye gerek kalmadı. Bir problem söz konusu mu?

Son düzenleme:
Sırasıyla; cscript slmgr. VBS /ipk key *****
cscript slmgr. VBS /skms kms.XXXX.XX
Bu iki komutun bir zararı olmaz. Windows'un KMS aktifleştirmesi için kullanacağı sunucuyu tanımlamış oluyorsun. KMS üzerinden bilgisayarınıza hack vb. bir işlem yapılamaz.

Güvenlik açığı da değildir. Kurumsal domain altında olmadığınız için policy göndererek ağ trafiğinizi de izleyemezler. Safsatadan ibaret şeyler.

Son olarak, bu şekilde etkinleştirmek illegal, tavsiye etmiyoruz sonuçta. Ama bu şekilde hiç kullanmadım desem yalan olur, kullandım.

Bu iki komutun bir zararı olmaz. Windows'un KMS aktifleştirmesi için kullanacağı sunucuyu tanımlamış oluyorsun. KMS üzerinden bilgisayarınıza hack vb. bir işlem yapılamaz.

Güvenlik açığı da değildir. Kurumsal domain altında olmadığınız için policy göndererek ağ trafiğinizi de izleyemezler. Safsatadan ibaret şeyler.

Son olarak, bu şekilde etkinleştirmek illegal, tavsiye etmiyoruz sonuçta. Ama bu şekilde hiç kullanmadım desem yalan olur, kullandım.
Abi o ilk 2 komutu onaylayıp sonuncusunu onaylamadı ve etkinleştirme yapmadı zaten, sonrasında key satın alıp sürüm yükseltip etkinleştirdim dediğim gibi. Regeditten de keymanagementservice'yi temizledim. Nacizane yanıtınız için ve kafamda kuşku bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum, iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı