Yavaşlama olayını şu zamana kadar hiç kimsede görmedim, kendimde de görmedim. Dediğim gibi legal bir şey değil elbette ama korsan oyun indirmek de legal bir şey değil. Ben bu ikisini aynı görüyorum. Önermemeye çalışırım tabii ama dediğim gibi abartılıyor bir çok şey bu forumda.Bakalım hocam inşallah yavaşlama yoktur. Formattan sonra mecbur kalırsam tekrar kullanacağım gibi.
Yavaşlama olayını şu zamana kadar hiç kimsede görmedim, kendimde de görmedim. Dediğim gibi legal bir şey değil elbette ama korsan oyun indirmek de legal bir şey değil. Ben bu ikisini aynı görüyorum. Önermemeye çalışırım tabii ama dediğim gibi abartılıyor bir çok şey bu forumda.
Hazır tam konusuyken sorayım.
CMD üzerinden etkinleştirdik diyelim sonra gidip Windows OEM key alıp onu yazarsak düzelir mi?
Bir format atarsın sonra orjinal kodu yazarsın sorun olmaz.Hazır tam konusuyken sorayım.
CMD üzerinden etkinleştirdik diyelim sonra gidip Windows OEM key alıp onu yazarsak düzelir mi?
Haksız da değiller de haklı da değiller.Yavaşlama olayını şu zamana kadar hiç kimsede görmedim, kendimde de görmedim. Dediğim gibi legal bir şey değil elbette ama korsan oyun indirmek de legal bir şey değil. Ben bu ikisini aynı görüyorum. Önermemeye çalışırım tabii ama dediğim gibi abartılıyor bir çok şey bu forumda.
Aynen öyle. Dediğim gibi crackli oyun indirmek ile CMD üzerinden etkinleştirmeyi veya KMSpico ile etkinleştirmeyi tamamen aynı görüyorum.Haksız da değiller de haklı da değiller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.