Bill Gates kankin mi dedi sağlam lisansa ben veriyorum o keyleri kanka o key'ler kopya, oynanmış, kırılmış veyahut farklı yollar ile üretilen key'ler değil diye hayır birde yok sabaha kadar tartışırım falan Microsoft çalışanı isen söyle o Bill Gates'e de fiyatları biraz kırsın yaw.Başlıyoruz, ya bismillah.
OEM Key'ler Microsoft tarafından dağıtılan veya şirketler için kullanıma açılan keylerdir.
Burada gelip bana CMD ile KMSpico'ya bağlanmayı savunma bence. Seninle 1 sene sıkılmadan tartışabilirim bilen bilir.
OEM Key de kötü, CMD de kötü, KMSpico da kötü.
En iyisi etkinleştirmemek.
Sebep? Ben KMSpico adlı uygulamayı yıllardır kullanıyorum fakat yavaşlama gibi şeyler söz konusu değil. KMSpico da illegal bir şey ama tek amacının etkinleştirmek olduğuna inanıyorum. KMSpico öneriyorum gibi durduğuma bakmayın, ben de önermemeye çalışırım fakat bütün olaylar abartıdan ibaret.Yandık be hocam.
En iyisi Vatan Bilgisayardan 800 TL'ye Windows key almak.OEM Key de kötü, CMD de kötü, KMSpico da kötü.
En iyisi etkinleştirmemek.
Cidden bende bildim bileli CMD üzerinden etkinleştiriyorum ve hatta bugün yeni format attım ilk işim CMD ile etkinleştirmek oldu.Sebep? Ben KMSpico adlı uygulamayı yıllardır kullanıyorum fakat yavaşlama gibi şeyler söz konusu değil. KMSpico da illegal bir şey ama tek amacının etkinleştirmek olduğuna inanıyorum. KMSpico öneriyorum gibi durduğuma bakmayın, ben de önermemeye çalışırım fakat bütün olaylar abartıdan ibaret.
Bence etkinleştirmemek en mantıklısı. Tek erişemediğin şey tema özelleştirme ama onu da Wallpaper Engine ile yapabilirsin. Sağ alttaki yazıyı da CMD ile kaldırabiliyormuşsun sanırım.En iyisi Vatan Bilgisayardan 800 TL'ye Windows key almak.![]()
Sebep? Ben KMSpico adlı uygulamayı yıllardır kullanıyorum fakat yavaşlama gibi şeyler söz konusu değil. KMSpico da illegal bir şey ama tek amacının etkinleştirmek olduğuna inanıyorum. KMSpico öneriyorum gibi durduğuma bakmayın, ben de önermemeye çalışırım fakat bütün olaylar abartıdan ibaret.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.