Çözüldü CMD ile yapılmış etkinleştirme format sonrası silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
KMSpico sunucularından birine bağlanarak ilk hatayı yapıyoruz. Bu sistemde backdoor oluşturuyor.
Verilerin sızdırılabilir. Sistem yavaşlar çünkü KMSpico lisansı her gün veya her hafta saat 11'de yeniler.

Ben internetten 30 TL'ye OEM Key alacaktım hatta sipariş için Opera'ya girdim o anda malum yöntem çıktı önüme adam 30 TL'ye satılan Key'lerin zararlı olduğundan bahsetmişti malum yöntemide oldukça övüyordu. Madem OEM Key'ler güvenilir site önerebilir misiniz?

Performans düşüşü oluyor mu cidden? Yani kendin çok sefer CMD ile etkinleştirdim fakat bir sorun yaşamadım 😅

Şahsen ben bir performans sorunuyla karşılaşmadım. Şöyle söyleyebilirim; YouTube'da izlediğim oyun testlerinde kaç FPS alıyosalar bende aynı FPS değerleriyle oynadım ama belki arka planda çalışıp işlemciyi %0, 1 kullanan bir uygulama olabilir. Ayrıca veri hırızlığı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı