Çözüldü CMD ile yapılmış etkinleştirme format sonrası silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bakalım hocam inşallah yavaşlama yoktur. Formattan sonra mecbur kalırsam tekrar kullanacağım gibi.
Yavaşlama olayını şu zamana kadar hiç kimsede görmedim, kendimde de görmedim. Dediğim gibi legal bir şey değil elbette ama korsan oyun indirmek de legal bir şey değil. Ben bu ikisini aynı görüyorum. Önermemeye çalışırım tabii ama dediğim gibi abartılıyor bir çok şey bu forumda.

Yavaşlama olayını şu zamana kadar hiç kimsede görmedim, kendimde de görmedim. Dediğim gibi legal bir şey değil elbette ama korsan oyun indirmek de legal bir şey değil. Ben bu ikisini aynı görüyorum. Önermemeye çalışırım tabii ama dediğim gibi abartılıyor bir çok şey bu forumda.

O zaman benim kasma sorunum farklı şeyden olabilir. Zaten etkinleştirmekten başka çarem de yok, her gün sıkıcı yazıyı görmek istemiyorum.
Hazır tam konusuyken sorayım.

CMD üzerinden etkinleştirdik diyelim sonra gidip Windows OEM key alıp onu yazarsak düzelir mi?

İkisi de aynı şey zaten hocam.

Haksız da değiller de haklı da değiller.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı