CMD üzerinden lagswitch yapılır mı?

Başlıkta da belirttiğim gibi CMD üzerinden lagswitch yapabilir miyim yani eğer konuyu açarsak kendime anlık ping gönderebilir miyim?

Eclipse üzerinden yapanlar var ama firewalldaki UDP'leri falan engelliyorlar sanırsam oynadıgım oyunda ban atıyor.

Ama CMD'den ping -t -l 65500 "IP" girdiğim zaman hiçbir şekilde engellemiyor ve açıkçası çok da etkisi olmuyor.

Yazılımcı arkadaşlar nasıl yapıldıgını anlatırsa sevinirim.

Eğer bildiğiniz program varsa herhangi bir DDoS programı da olur. Program altta açık kalınca tuşa bastıgımda işlesin yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi CMD üzerinden lagswitch yapabilir miyim yani eğer konuyu açarsak kendime anlık ping gönderebilir miyim?

Eclipse üzerinden yapanlar var ama firewalldaki UDP'leri falan engelliyorlar sanırsam oynadıgım oyunda ban atıyor.

Ama CMD'den ping -t -l 65500 "IP" girdiğim zaman hiçbir şekilde engellemiyor ve açıkçası çok da etkisi olmuyor.

Yazılımcı arkadaşlar nasıl yapıldıgını anlatırsa sevinirim.

Eğer bildiğiniz program varsa herhangi bir DDoS programı da olur. Program altta açık kalınca tuşa bastıgımda işlesin yeter.
Oyunlarda hile için mi?

Anladım ben başka bir yöntem bilmiyorum en son sorunsuz kullanmıştım hile fix yemiş demek ki.
oynadıgım oyunda çok kansızlar var yapan var halen daha java bilmeyen adam pc sine eclipse yükleyip lagswitch yapmaya çalışıyor bendede taktik var ama yazılım olmadıgı için yapmayı bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı