Arkadaşlar CMD ile format atma adında bir konu açmıştım. Tam yapıyordum ama o format işleminde disk yönetimi kısmını yaparken aşağıdaki gibi sorun ile karşılaşıyorum. Evet desem bir sorun olur mu tamsa13 adlı kanaldan aldığım video ile yapıyorum. Sorun aşağıda.
@Fregat., videodaki yapılan adımları düzgün şekilde yapman gerekiyor. Videoa Evet seçeneğine tıklanılarak devam edildiğini göremedim. Bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü videonun sonunda o işlemler işe yaramıştı. Fakat videodaki adımları düzgün uyguladığından emin olmalısın.
@Fregat., videodaki yapılan adımları düzgün şekilde yapman gerekiyor. Videoa Evet seçeneğine tıklanılarak devam edildiğini göremedim. Bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü videonun sonunda o işlemler işe yaramıştı. Fakat videodaki adımları düzgün uyguladığından emin olmalısın.
@Fregat., videodaki gibi senin de işletim sisteminin başarılı olabilmesi için tüm adımları düzgün uyguladığından emin olman gerekiyor. İnternetten bakmak yerine videoyu kaynak olarak almalısın.
@Fregat., videodaki gibi senin de işletim sisteminin başarılı olabilmesi için tüm adımları düzgün uyguladığından emin olman gerekiyor. İnternetten bakmak yerine videoyu kaynak olarak almalısın.
@Fregat., asıl Cmd ile uğraşırken bir sorun olmasından dolayı korkmanız gerekiyor. İsterseniz adım adım size format USB'si hazırlayabiliriz. Hem daha hızlı hem de sorunsuz gereçekleşecektir. İster misiniz?
@Fregat., asıl Cmd ile uğraşırken bir sorun olmasından dolayı korkmanız gerekiyor. İsterseni adım adım size format USB'si hazırlayabiliriz. Hem daha hızlı hem de sorunsuz gereçekleşecektir. İster misiniz?
Rufus is a small application that creates bootable USB drives, which can then be used to install or run Microsoft Windows, Linux or DOS. In just a few minutes, and with very few clicks, Rufus can help you run a new Operating System on your computer...