CMOS Message hatası nedir?

AhmetBaha

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu hata neyin nesi, nasıl çözülür? Yarın servise getireceğim, ona göre.

IMG_20250622_122621.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Marketlerde kasiyer arkası ürün olarak 30-40 TL'ye bile bulabiliyorsunuz bu pilleri. Değiştirin gitsin, inan eziyet çektiğinize değmez. CR2032 pil olması gerekiyor.

Servis bu pilin değişimini yapar, ne kadar ücret talep ederler bilemiyorum ama belki ücret bile istemeyebilirler. Monster bakım garantisi veriyordu bir dönem. Eğer hâlâ veriyorsa bu pil de bence bakım kapsamında olabilir.
O zaman acele etmiyim çok rahatsız etmiyor bir kaç gün sonra getiririm önemli değilse bu sıcakta o uzağa gitmeye değmez herhalde

Marketlerde kasiyer arkası ürün olarak 30-40 TL'ye bile bulabiliyorsunuz bu pilleri. Değiştirin gitsin, inan eziyet çektiğinize değmez. CR2032 pil olması gerekiyor.

Servis bu pilin değişimini yapar, ne kadar ücret talep ederler bilemiyorum ama belki ücret bile istemeyebilirler. Monster bakım garantisi veriyordu bir dönem. Eğer hâlâ veriyorsa bu pil de bence bakım kapsamında olabilir.
Her dizüstü bilgisayara aynı pil takılmıyor efendim. Öncelikle hangi pilin bulunduğunu öğrenmesi gerekmez mi konu sahibinin?

Her dizüstü bilgisayara aynı pil takılmıyor efendim. Öncelikle hangi pilin bulunduğunu öğrenmesi gerekmez mi konu sahibinin?
Doğru, laptoplarda şu kablolu olan pillerden de olabiliyor. En sağlıklısı cihazın içini açıp fotoğrafı bizimle paylaşması ya da en temizi servise gönderilmesi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı