O zaman acele etmiyim çok rahatsız etmiyor bir kaç gün sonra getiririm önemli değilse bu sıcakta o uzağa gitmeye değmez herhaldeMarketlerde kasiyer arkası ürün olarak 30-40 TL'ye bile bulabiliyorsunuz bu pilleri. Değiştirin gitsin, inan eziyet çektiğinize değmez. CR2032 pil olması gerekiyor.
Servis bu pilin değişimini yapar, ne kadar ücret talep ederler bilemiyorum ama belki ücret bile istemeyebilirler. Monster bakım garantisi veriyordu bir dönem. Eğer hâlâ veriyorsa bu pil de bence bakım kapsamında olabilir.
Her dizüstü bilgisayara aynı pil takılmıyor efendim. Öncelikle hangi pilin bulunduğunu öğrenmesi gerekmez mi konu sahibinin?Marketlerde kasiyer arkası ürün olarak 30-40 TL'ye bile bulabiliyorsunuz bu pilleri. Değiştirin gitsin, inan eziyet çektiğinize değmez. CR2032 pil olması gerekiyor.
Servis bu pilin değişimini yapar, ne kadar ücret talep ederler bilemiyorum ama belki ücret bile istemeyebilirler. Monster bakım garantisi veriyordu bir dönem. Eğer hâlâ veriyorsa bu pil de bence bakım kapsamında olabilir.
Doğru, laptoplarda şu kablolu olan pillerden de olabiliyor. En sağlıklısı cihazın içini açıp fotoğrafı bizimle paylaşması ya da en temizi servise gönderilmesi olur.Her dizüstü bilgisayara aynı pil takılmıyor efendim. Öncelikle hangi pilin bulunduğunu öğrenmesi gerekmez mi konu sahibinin?
2 3 güne halledicem bu işi İnşallah biraz böyle dursun daha müsait zamanda götürcemDoğru, laptoplarda şu kablolu olan pillerden de olabiliyor. En sağlıklısı cihazın içini açıp fotoğrafı bizimle paylaşması ya da en temizi servise gönderilmesi olur.
Son durumu bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi günler dilerim2-3 güne halledeceğim bu işi inşallah biraz böyle dursun daha müsait zamanda götüreceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.