- Makaleler
- 24
İnsanlar bana çocuk ruhlu diyor yani sanal ortamdaki sanal arkadaş çevrem demek daha doğru olur. İnsan çocuk ruhlu doğar mı? Ruhum çocuk mudur nedir? Ruhun yaşı var mıdır da biz mi bilmiyoruz? İnsanın doğuştan gelen ve de asla değişmesi mümkün olmayan ana kişiliği diye bir şey var mı? Mesela ben 18 yaşındayım, bu sene 27 Temmuz'da 19 yaşında olacağım ve hala çizgi film izliyorum. Ancak izlediğim çizgi filmlerde adult çizgi filmler değil. Örneğin; Rick and Morty, Family Guy değil. Genellikle Disney Channel, Nickelodeon ve Cartoon Network takılıyorum.
Ayrıca, My Little Pony Friendship is Magic, Phineas and Ferb, Gravity Falls, Spongebob SquarePants, The Fairly OddParents vs. izliyorum. ^^ Ancak pek anime izlemem. 2015 yılında Anime olarak sadece Tokyo Ghoul ve Death Note izlemiştim ve full bitirmiştim yani sadece 2 anime. Bunun yanı sıra, 2013 yılından beridir Brony'im ve 2015 yılından beridir ise Furry'im aynı zamanda Faller'im. Bu terimlerin açıklaması şöyle; Brony, My Little Pony Friendship is Magic izleyen, seven erkeklere verilen fanatik bir adlandırma türüdür. Buna benzer şekilde, Furry ise Anthro çizim figürlerini şirin bulan sevenlere denir. Daha da anlaşılabilir bir şekilde anlatmak gerekirse, Furry kısaca Fabl türü masal veya animasyon edilmiş konuşan hayvanları sevenlere de denir. Ben şahsen kedi gibi sırıtıp poz verip, bu yaşımda hala yüzüme pembe efekt uygulayıp da, yüzümü bulanıklaştırıp şirin pozlar vermeyi seviyorum.
Bu arada Faller'in anlamı ise, Gravity Falls'ın fanlarına verilen bir isimdir.
Biraz kişiliğimden bahsetmek gerekirse, saf ve kandırılmaya müsait bir insanım açıkçası. Sizin için acı bir gerçek midir bilemem ama, kendim hakkında dürüst konuşmak zorundayım.
Saf, Duygusal, Hayvansever, Yardımsever, hayal gücü geniş, müziğe kulağı olan, sevdiği hobilere hevesli, hiperaktif, günlük hayatta sallanmadan, hareket etmeden duramayan (Ki gerçekten öyleyim bu nedenle sosyal değilim çünkü gerçek hayatta beni otistik bile sananlar var sanırım.), çok çabuk kırılan, kaygı bozuklukları olan, dikkat eksikliği olan, asosyal ve açık lise okuyan biriyim. Ayrıca lütfen beni yanlış anlamayın ama, biraz anormal biri olduğum ve de yarı deli, yarı akıllı olduğumu düşünüyorum. Bu anlattıklarımı şaka sanmayın lütfen. Bazı arkadaşlar bunu okuduğunda belki bana inanmayacak ama, bunlar gerçekler. Dürüstçe kendimi size tanıtmak, beni daha doğru şekilde bilmenizi sağlayacaktır hem. Bu arada rivayete göre rol yapma konusunda da bende yetenek görenler var çünkü iyi taklit ederim ve çılgınlar gibi davranabiliyorum belki de yarı deli olmamın avantajı, oyunculuk konusunda da beni iyi yapıyor.
Biraz kişiliğimden bahsetmek gerekirse, saf ve kandırılmaya müsait bir insanım açıkçası. Sizin için acı bir gerçek midir bilemem ama, kendim hakkında dürüst konuşmak zorundayım.
Son düzenleyen: Moderatör: