Beyaz partiyi desteklemiyorum ama diğerlerininde bu işi yapabileceklerini pek sanmıyorum. Kafam çok karışık.Benim son bir ümidim kaldı. Biz sustukça yarın Yemenlisi, Ummanlısı, Libyalısı ve diğerleri ülkeye akın akın gelir.
Beyaz partiyi desteklemiyorum ama diğerlerininde bu işi yapabileceklerini pek sanmıyorum. Kafam çok karışık.Benim son bir ümidim kaldı. Biz sustukça yarın Yemenlisi, Ummanlısı, Libyalısı ve diğerleri ülkeye akın akın gelir.
Beni bi' Arap sevici yöneteceğine, Türkçü birinin yönetmesini yeğlerim.Beyaz partiyi desteklemiyorum ama diğerlerininde bu işi yapabileceklerini pek sanmıyorum. Kafam çok karışık.
Aynı fikirdeyim. En azından yabancıların kanımıza karışmasını engellerler...Beni bi' Arap sevici yöneteceğine, Türkçü birinin yönetmesini yeğlerim.
Hocam siz uçmuşsunuz hak iddia etmekte. Fakat zaten Türk Ordusu belirli bölgeleri elinde tutuyor. Evleri belli bir yere kadar tamir edip göndersinler fakat ne yiyip ne içecekler gibi şeyler de aklımıza takılıyor.Hocam bayramda 60000 kişi geri dönebiliyorsa ülkenin belirli bir bölümünde savaş bitmiştir oralara geri dönebilirler bu mülteciler milli güvenlik meselesi yakında topraklarımızda hak iddia edecekler bunu engellemenin tek yolu onları ülkemizden atmaktır.
Hak iddia edemez, lakin suriyelilerin yoğun olduğu bölge de parti kurup kendi belediye başkanlarını seçebilirler. Şöyle bir yöntem de yapılabilir. Sığınmacıların yiyecek, giyecek, güvenli barınma yerleri ve diğer ihtiyaç türlerinin fazlasıyla AB üstlenecek. Üstlenmediği takdir de Edirne kapılarını açıp sığınmacıları size yollayacağız diyecekler. AB bunu göze alamaz. Bu yöntem kullanılabilir.Hocam siz uçmuşsunuz hak iddia etmekte. Fakat zaten Türk Ordusu belirli bölgeleri elinde tutuyor. Evleri belli bir yere kadar tamir edip göndersinler fakat ne yiyip ne içecekler gibi şeyler de aklımıza takılıyor.
Hocam en son açtığımızda katliam oldu neredeyse. Ayrıca yabancı kişiler parti kuramıyor ve aday olamıyorlar diye biliyorum.Hak iddia edemez, lakin Suriyelilerin yoğun olduğu bölge de parti kurup kendi belediye başkanlarını seçebilirler. Şöyle bir yöntem yapılabilir. Sığınmacıların yiyecek, giyecek ve diğer ihtiyaç türlerinin fazlasıyla AB üstlenecek. Üstlenmediği takdir de Edirne kapılarını açıp sığınmacıları oraya yollayabiliriz. AB bunu göze alamaz. Bu yöntem kullanılabilir.
Hocam en son açtığımızda katliam oldu neredeyse. Ayrıca yabancı kişiler parti kuramıyor ve aday olamıyorlar diye biliyorum.
Yunanistan çok sert bir şekilde karşılık verdi. Aslında Avrupa'nın ucuz iş gücüne ihtiyacı var ve Suriyelileri göndermek işlerine gelir normalde.Ortada çok ciddi milyonlarca sığınmacı var. AB bunların hangi birini engelleyecek?
Onlar zaten vasıflı, işlerine yarayanları zaten alıyorlar hocam. Vasıfsızların çoğu bizde.Yunanistan çok sert bir şekilde karşılık verdi. Aslında Avrupa'nın ucuz iş gücüne ihtiyacı var ve Suriyelileri göndermek işlerine gelir normalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.