Çocuk yapan mülteciler

Kerkük nüfusu nasıl kürtlerin eline geçtiyse Türkiye de ileri vadede -eğer artniyetli olurlarsa- azınlıkların eline geçecektir. Durumu iyi olan bile çocuk yapmıyor iki çocuk bakamıyorlar. Gelecekte daha farklı görüşler ortaya çıkacak zaten dünya bu yeni anlayışa hazırlanıyor. Zaten bu devirde ulus devletini savunmak saçmalıktır hiçbir getirisi yok akılcı bir devlet sistemi lazım.

Zaten dünya bu yeni anlayışa hazırlanıyor. Zaten bu devirde ulus devletini savunmak saçmalıktır hiçbir getirisi yok akılcı bir devlet sistemi lazım.

Çok beklersiniz. Sokakta bir sürü sübyancı sapık katil sığınmacı var. İstediğinizi alıp evinizde besleyebilirsiniz. Seç beğen al. :)

Tüm sığınmacılar sınır dışı edilmeli bu işin kadını çocuğu yok artık. Kadını çocuğunu koruyacaksak sınırlara çadır kurarız çok kısa bir süre orada sadece temel yaşam ihtiyaçları verilir o kadar. Sorasında hepsi ülkesine gönderilir. Üremeye de izin verilmemeli. Ayrıca çocukların suçu ne diye zırlayıp hümanistlik söylüyorum; o çocuklar büyüdüklerinde bize tehlike yaratacaklar.
Sığınmacıları sınırdışı etmek o kadar kolay mesele değil kolay sanıyorsunuz ama... Tahmini 20 milyon (?>) mültecinin tamamen sınırdışı edilmesinin ve mültecilerin ülkeye girişinin topyekün engellenmesinin maliyeti 100 milyar dolardan daha fazla. Örneğin bu maliyet Amerika gibi bi ülke için birkaç sene önce hesaplanmış, 600 Milyar dolar olarak belirlenmiş. Çok zor çok.
Zaten bu devirde ulus devletini savunmak saçmalıktır hiçbir getirisi yok akılcı bir devlet sistemi lazım.
Bu vatana ve millete ihanetten başka bir şey değilidir.

Sığınmacıları sınırdışı etmek o kadar kolay mesele değil kolay sanıyorsunuz ama... Tahmini 20 milyon (?>) mültecinin tamamen sınırdışı edilmesinin ve mültecilerin ülkeye girişinin topyekün engellenmesinin maliyeti 100 milyar dolardan daha fazla. Örneğin bu maliyet Amerika gibi bir ülke için birkaç sene önce hesaplanmış, 600 Milyar dolar olarak belirlenmiş. Çok zor çok.

Hocam hiç öyle düşünmeyin. Bunları göndermek gerçekten çok kolay. Zor olan asıl iş baştaki Arap padişahı seçim de indirmek.

Kimseyi kışkırtmak veya kötülemek için yazmıyorum bu mesajı ama uzun zamandır beni düşündüren ve bugün yine tanık olduğum bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Ben 20 yaşında olmama rağmen okul başarım kötü olduğu için -abartmıyorum, bunu kendimi acındırmak için de söylemiyorum- bazen geceleri geçim kaygısından uyuyamıyorum. Bazı sebeplerden dolayı evlenmeyi düşünmüyorum (zaten kimse de benim için ölüp bitmiyor) ama o sebepler olmasaydı bile ekonomik sıkıntılar, gelecek kaygısı vb sebepler yüzünden evlenmeyi düşünmezdim.
Ben bile bu durumdayken ülkesini terk eden/etmek zorunda kalan bu insanlar nasıl bu kadar umursamaz olabiliyor? Dünyaya getirdikleri çocuğa sağlayabilecekleri hayatın farkında değiller mi? Bugün yine otobüste en fazla iki yaşında bir bebek gördüm. Hastaydı hastaneden geliyordu ailesi ile. Hayır yani belli ki maddi durumunuz iyi değil, ki benim de değil. Bari dünyaya gelecek çocuğunuza acıyın yani. Çocuğa üzüldüm vallahi.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Çok mu abartıyorum?

Dünyada sıkıntı ve sorun yaşamasına rağmen çocuk yapanların çoğu bu doğulu ve orta doğu ülkelerin bazı milletleri suriyeliler veya Afganlar gibi acaba düşünüyorum çocuk yapınca bereket gelir mi diye düşünüyorlar oysaki durumu daha da kötüye götürüyorlar. Burda ki mülteciler bence para içinde yapıyor zaten ama bunlar bedava TC vatandaşlığını aldı ya bize en büyük zarar mülteciler yerine hükümettir bunların en büyük sorumlularından

Burada suç çocukta değil, ırkçılığa giriyor biraz ama bunların soyu sopu ırkı gerçekten böyle. Ne lazım bunlara o düşünce yapısı anca' bel altı çalışırlar ama müslümanlardır.

Savaştan kaçmış gibi değiller hiç, af buyurun ama burada pompalamasyonlarını da yapıyorlar nargile de içiyorlar bizim kanımıza da parazit gibi karışıyorlar.

Bunların sınır dışı edilmesi lazım, al bunların bakamadığı çocukları ver gönüllü ailelere, diğerlerini de def et ülkeden diyeceğim de nerede bizde o akıl... Sonumuz hayrolsun.

Gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir.

Bir ekleme daha yapayım, bazıları onlara peygamber indi diye çok iyi bir şey sanıyorlar da alakası yok. Onların sapıklıkları o kadar artmış ki artık yaratıcı müdahale etmiş kendisi için bir elçi göndererek, bir de bu gözle bakınca aslında bir topluma peygamber inmesinin ne kadar o toplum için acınası olduğunu anlıyorsunuz.

Mağara çağında da çocuk yapıyorlardı. Hiçbir kaygıları da yoktu.
Mağara çağı diye bir çağ yoktur ve o bahsettiğiniz dönemlerle bu dönemin alakası yok, o zamanlar insanlar sadece yetenekleri ve bildikleriyle hayatta kalıyordu, hayvan avlamak, bitkiler hakkında bilgi sahibi olmak gibi şeyler. fakat şimdi hayatta kalmak için çalışıp para kazanman lazım, ekonomik durumun olması lazım ki çocuğuna bakabilesin. Eski çağlarda/dönemlerde avlanarak çocuğunu doyurup, kendini doyurup derisinden kıyafetler yapılabilirlerdi. İkisini karşılaştırmanız çok anlamsız.
Sizin anneleriniz de böyle bir ülkede yaşadıklarını bildikleri halde size bu kötülüğü yapmışlar.
Benim ailem bana bakabiliyor ve bana kötülük yaptıklarını düşünmüyorum. Üstüne kendi ebeveynlerine de gerektiği zaman her türlü yardımı yapıyorlar.

Sığınmacıları sınırdışı etmek o kadar kolay mesele değil kolay sanıyorsunuz ama... Tahmini 20 milyon (?>) mültecinin tamamen sınırdışı edilmesinin ve mültecilerin ülkeye girişinin topyekün engellenmesinin maliyeti 100 milyar dolardan daha fazla. Örneğin bu maliyet Amerika gibi bir ülke için birkaç sene önce hesaplanmış, 600 milyar dolar olarak belirlenmiş. Çok zor çok.

Devlet ve millet birleşirse öyle bir giderler ki... En basitinden millet gördüğü herkesi ihbar etse devlet hemen toplasa, kimse ev, dükkan vermese, devlet tüm maaşları yardımları kesip arama başlatsa bak nasıl geldikleri gibi gidiyorlar. Bana uluslararası hukuk deme zaten burada bulunmaları bile uluslararası hukuka aykırı:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı