Çocuk yapan mülteciler

Bombardımanlara ve kimyasal silahlara karşı halk ne yapsın? Hadi diyelim ki silah verdik, yine de bombardımanlara ve kimyasal silahlara karşı çok da etkili olmaz. Senin mantığın da şu. Senin baban da kötüydü o yüzden seni sevmiyorum. (Örnek.)

Hocam zaten bayramda ülkesine dönen mülteciyi geri almayacaksın. Öyle mülteci mi olur?
Hocam bayramda 60000 kişi geri dönebiliyorsa ülkenin belirli bir bölümünde savaş bitmiştir oralara geri dönebilirler bu mülteciler milli güvenlik meselesi yakında topraklarımızda hak iddaa edecekler bunu engellemenin tek yolu onları ülkemizden atmaktır.

Sığınmacı mı? 😅😅
Sığınmacı diye bir şey kalmadı ki artık, beyazparti onların hepsine Türk vatandaşlığı verdi. Ve onlar artık "Türk" olarak sayılıyorlar. Vatandaşlığı olan biri sınırdışı edilemez.

Vatandaşlık almaları hukuka aykırı bir şeydi kolay bile şekilde iptal edilir ve sınır dışı edilebilir sıkıntı yok.
Yarın öbür gün, böyle kişiler size veya yakınıza zarar verdiğinde, bu kadar merhametli olabilecek misiniz acaba?

Hoşlarına gider bence :D

Bu ülkeye gelen sığınmacıların hepsi potansiyel sapık. Küçücük çocuklarla evlenen Afganlar, bebeklere taciz edenler Pakistanlılar. Üremelerini engelleyemiyorsan, ya ülkeye sokmayacaksın, ya da hepsini hadım edeceksin. Bu kişilerin ülkeye neden getirdiliğini aklı başında olan herkes zaten biliyor.
Bence Ukraynalılar sapık değil bu doğru mudur? (Yanlışım varsa düzeltilsin)
Bu ülkeye gelen sığınmacıların hepsi potansiyel sapık. Küçücük çocuklarla evlenen Afganlar, bebeklere taciz edenler Pakistanlılar. Üremelerini engelleyemiyorsan, ya ülkeye sokmayacaksın, ya da hepsini hadım edeceksin. Bu kişilerin ülkeye neden getirdiliğini aklı başında olan herkes zaten biliyor.
Sorsan Hudut namustur. :D

Vatandaşlık almaları hukuka aykırı bir şeydi kolay bile şekilde iptal edilir ve sınır dışı edilebilir sıkıntı yok.

Hoşlarına gider bence :D
Hocam vatanşlıkları iptal olmasa bile hepsinin kimliğinde uyruğu yazıyor kimin suriyeli olup olmadığını normal birisi bile anlar devlet mi bulamicak hepsi zaten yasa dışı şekilde vatandaş oldu belirli yasası var vatandaş olabilmek için tam hatırlamıyorum adını sınır dışı etmek onları çok kolay değil çünkü isyan edebilirler sonuçta kaç milyon mülteci var.

Bence Ukraynalılar sapık değil bu doğru mudur? (Yanlışım varsa düzeltilsin)

Sorsan Hudut namustur. :D
Hocam ukraynalılar Türkiyeye geldide kaç kişi max 10000 ve kendileri otel pqralarını ödüyorlar devletten para almıyorlar ve zaten ukraynalı erkekler ukraynada kaldı ülkesini savunmak için.
Arınma günü şart. (Gecesi değil günü dedim çünkü 1 gecede olacak iş değil.)
"Yılı"

Hocam ukraynalılar Türkiyeye geldide kaç kişi max 10000 ve kendileri otel pqralarını ödüyorlar devletten para almıyorlar ve zaten ukraynalı erkekler ukraynada kaldı ülkesini savunmak için.

"Yılı"
Yıl uzun sürer. 1 günde yapılır bu iş. Belli bir gün belirlenir ve o güne kadar ülkeden giden gitsin. O gün serbest gün olacak. İşte o zaman...hayal bile edemiyorum.

Benim bildiğim 18 yaş altı Ukraynalı erkekler ülkesinde kalmadı bu doğru mu peki?
18 yaş ve 60 yaş arası zaten ülkelerinden çıkmaları yasaklanmıştı savaş başladığında buraya gelen sayısı az çoğu avrupa ülkelerine geri gitti zaten Türkiyeye gelen ukraynalı sayısı az ve gelenler çocuk ve kadın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı