Çocukken Bilgisayar Hakkında Bilinen Yanlışlar

Bilgisayarımın anakartını değiştirmek istiyordum,anakartımın çıkışlarına bakıp birebir aynı çıkışları olan farklı model anakartın kasama uyumlu olacağını sanıp anakart aldırmaya kalktım.

Tarayıcıyı bile 3 Fps çalıştıran emekli laptopuma zar zor 20 TL verip Max Payne yükletmiştim. O zamanlar hayal gücüm çok gelişmiş olduğu için oyunlara saçma sapan kısayol isimleri verirdim önrek vermek gerekirse, BUBBLE TROUBLE oyununa muhteşem sakız patlatma gibi saçma bir isim vermiştim. Max Payne oyununu biraz oynayınca bu oyuna da şu an hatırlamadığım saçma bir isim vermeye karar vermiştim. Oyunun ismini değiştirdikten sonra bir daha açılmamıştı bilgisayarcıya gidince adam oyunun adında değişiklik olduğunu görüp ''Adını değiştirip bozmuşsun senin suçun'' diyerek başından atmıştı, o kadar biriken para, umut ve sıkılarak geçen günler boşa gitmişti daha 7-8 yaşlarında bir çocuk için gerçekten ızdırap bir durumdu, 4-5 yıl öncesine kadar hiçbir kısayola sağ tıklayıp yeniden adlandır demeye cesaret edemedim, hala bir kısayolun adını değiştirecek olduğum zaman elim titriyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı