9 yaşımda CS 1.6 Jailbreak mapinde yaşımı 18 diye yazıp komuta atınca hoparlör'ün sesini 100 leyip mikrofonu hoparlör'ün yanına koyup ak le vuruyordum.
9 yaşımda CS 1.6 Jailbreak mapinde yaşımı 18 diye yazıp komuta atınca hoparlör'ün sesini 100 leyip mikrofonu hoparlör'ün yanına koyup ak le vuruyordum.
Hatala 2 kez yazmışım özür dilerim operatörler.
Caminin çatısına kakamı yapmıştım 11 yaşlarında.
Küçükken babam bana daha çok top alsın diye hep çaktırmadan bilerek arabaların altına atardımÇocukken yaptığınız saçma, komik veya garip şeyleri anlatabilir misiniz? Aşırı derecede sıkıldım, okuyunca keyiflenirim. Siz de
Saçma hatta baya saçma ama hep o zamanda kalıp hala yapmak isteriz kuzenimle köyde 7 yaşındayken hep odaya kaçıp bir garip aşk çekerdik ve bunu abisine izletirdik sonr babamıza offf çok saçmaÇocukken yaptığınız saçma, komik veya garip şeyleri anlatabilir misiniz? Aşırı derecede sıkıldım, okuyunca keyiflenirim. Siz de tabii.
Reis ya aynı ruh halindeyizBen dışarı çıkıp oynamadığım için arkadaşlarımla haylazlık anım yok.
Taso için Cips satın almak. Boğazım ağrıyana kadar meybuz yeyip yaz ortasında üşütmek falan geliyor saçma olarak.
Genel olarak ise sahip olduğum tüm oyuncakların içini açıp bakardım. Çoğu zaman da malum olarak kırardım. Babam neden içini açtın diye sorduğunda; Nasıl çalıştığını merak ettim derdim. Kızmazdı.
Mühendis olmak için doğmuş gibiyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.