Çocuklar doktor kontrolüne gitmeli mi?

spaghettisosu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara, Ankara, Güzel Ankara...
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X
Meslek
Öğrencilik...
Selam, ailem her sene düzenli olarak doktora gidip genel bir kontrol yaptırıyorlar, bu kontrolde işte röntgen çektirip tahlil falan veriyorlar, organlara falan baktırıyorlar sağlıklı mı, anormal bir şey var mı diye. Bundan ben de yapmak istiyorum, sizce mantıklı mı ve yaparlar mı?

Selam, ailem her sene düzenli olarak doktora gidip genel bir kontrol yaptırıyorlar, bu kontrolde işte röntgen çektirip tahlil falan veriyorlar, organlara falan baktırıyorlar sağlıklı mı, anormal bir şey var mı diye. Bundan ben de yapmak istiyorum, sizce mantıklı mı ve yaparlar mı?
Yaş kaç?

Röntgene girmeye inanılmaz tedirgin olurum tehlikeli bir şey vücut için yararlı değil zaten. Onun dışında başka bir şey için gidilebilir ama ben röntgene gitmezdim her yıl.

Check Up'tan bahsediyorsunuz galiba.
Önerilen yaş 20 yazmışlar,
1730655799237.png

Burada da sınır yok denmiş.
Gidip sormanız en mantıklısı bence.
Sorarsanız mantıklı olup olmadığını da söylerler.

Kendini kötü hissetmediğin sürece bence doktoru tercih etme
Yani kötü hissetmiyorum ama kontrol yapıp tedbir almak istiyorum.
Röntgene girmeye inanılmaz tedirgin olurum tehlikeli bir şey vücut için yararlı değil zaten. Onun dışında başka bir şey için gidilebilir ama ben röntgene gitmezdim her yıl.
Sağolun hocam, sadece bir örnekti bu :).
Check Up'tan bahsediyorsunuz galiba.
Önerilen yaş 20 yazmışlar,
Eki Görüntüle 2344049
Burada da sınır yok denmiş.
Gidip sormanız en mantıklısı bence.
Evet hocam ya, bir türlü aklıma gelmedi ismi :D.
Aileme de bir danışayım. Herhangi bir şikayetim yok ancak yine de tedbirde sınır yoktur derler, hiç bir şey yapmasalar da gelişimime falan bakarlar.

Muhtemelen ben fazla takıyorum bu tür şeyleri, ama merak da etmiyor değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı