CoD MW Beta Anlık Takılma Problemi

grgrrrrrr

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Multiplayer oynarken sürekli olarak 70-85 FPS almama rağmen oyunda çok fazla ani takılma oluyor. Sistemimin oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu oyun betada olduğu için mi böyle yoksa benlik bir problem mi? Ekran kartı sıcaklığım 64, işlemci sıcaklığım 55 dereceyi geçmiyor. Oyun içi değerler de bu şekilde;

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığım en sorunlu beta'ydı. VRAM kullanımınız uçmuş sanki 4K da açıyoruz oyunu. Bende 4 GB kart var menüye bile giremeden oyun donuyor sorun yaşayanların birçoğunun elinde 4 GB kart var. Ayarları düşürmeyi deneyin. Bir çeşit bellek sızıntısı var gibi.

Ekran kartı bellek sızıntısı dışında, sisteminizde 8 GB bellek var. Güncel oyunlar için 8 GB bellek yeterli değil.
Bellek takviyesi kesinlikle yapmanız gerekiyor. Oyun 7 GB kullanıyor gibi gözükebilir. Donanım ayrılmış bellekten kullandığından performanstan kısar. Ayrıca sürekli FPS düşmesi sorunu yaşarsınız.

Resimde 6.1 gözüküyor, ben mi yanlış görüyorum?

Ona değil Afterburner de MEM yazana bakılmalı. Radeon OSD'si aylardır sorunlu.
Ekran kartı bellek sızıntısı dışında, sisteminizde 8 GB bellek var. Güncel oyunlar için 8 GB bellek yeterli değil.
Bellek takviyesi kesinlikle yapmanız gerekiyor. Oyun 7 GB kullanıyor gibi gözükebilir. Donanım ayrılmış bellekten kullandığından performanstan kısar. Ayrıca sürekli FPS düşmesi sorunu yaşarsınız.

Oyun sorunlu. Beta için şimdilik bir şey yapmaya değmez. İyice çıksın hala devam ederse o zaman yapar yükseltmesini bence.

Sanırım 8 GB RAM yüzünden kaynaklanıyor problem fakat VRAM kullanımına dikkat etmemiştim. Oyun neden 7.5 VRAM kullanıyor ki? Oyun ayarlarını komple en yükseğe almadım. Biraz ayarları kurcalıyım düzelirse yazarım.
Texture Quality ayarını yüksekten normale alınca VRAM kullanımı 7.5 GB den 3.9 GB ye düştü. Yüksek FPS almama rağmen yine tam akıcılık hissedemedim ama oyun ful çıkınca umarım çözülür. Çok güzel olmuş oyun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı