CoD MW2 girilmiyor

Lafeuga1

Femtopat
Daha fazla  
Game Pass üzerinden Call of Duty: Modern Warfare II oyununu indirdim.

Oyunu ilk açtığımda menüye girebildim ve hikâye moduna tıkladım. Ancak oyun yeniden başlatıldıktan sonra bağlantı hatası vererek oyundan attı.

Daha sonra tekrar oyuna girmeye çalıştığımda ise “oyun kilitlendi” hatası aldım ve oyuna bir daha giriş yapamadım.

Bi ara bedava olmuştu. Belki onla alakalı bi sorun olmuş olabilir.

Bir ara bedava olmuştu. Belki onunla alakalı bir sorun olmuş olabilir.

Bedava olan, sadece oyunun Extraction Shooter Looter tarzındaki oyun modu, yani DMZ'dir. Oyuna girememenin sebebi muhtemelen dosyaların bozuk olmasıdır. Dosya doğrulaması yap; baktın olmadı, oyunun dosyalarının bulunduğu klasöre git (genelde C:/Xbox Games/Call of Duty Modern Warfare 2/Content klasörü oluyor). Sonra gördüğün tüm klasörleri sil; mesela Telescope, Cache, Shader Cache falan. Sonra tekrar dosya doğrulaması yap.

Sonra oyun açılır zaten, ama şimdi bir durum var: Oyunun multiplayer ile singleplayer başlatıcısı aynı değil. Yani Campaign'e bastığında aslında oyundan atmıyor, diğer başlatıcıya geçiyor. Biraz bekledikten sonra oyun açılıyor, yaklaşık 10 saniye sürüyor açılması. Oyun açıldıktan sonra da üstte bulunan Shader Optimization'un bitmesini bekle, sonra oyna.

Daha dün satın aldım Game Pass'i bedava olduğunda almayı denemedim.
Ben ne yazdım o kadar oyun bedava olmadı yazdığımi okuyun. Birde oyuna giriş yapabilmek için bir activision hesabına ihtiyacın var onuda oyun içinde oluşturursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…