CoD MW2'de neden Türkçe yok?

Bunu da korsana bağlayanlar gelir. Evet tek korsan kullanan millet Türkiye zaten. Evet korsanı türkler çıkartıyor.

Bu repack yapanların çoğu Rus zaten. Rus insanlar bana kalırsa dünyanın en çok korsan oynayan toplumu. Onların neden dili oyun için mevcut? Bana kalırsa, firma sadece umursamıyor. Korsan oynamak falan alakası yok.

Son düzenleme:
Doğru söyle, yabancı yok. Biz bizeyiz. Kaç dolar alıyorsun Activision'dan?
Ev ve araba veriyorlar kardeşim o yüzden buradayım zaten Doğruya doğru dediğiniz gibi yanlışa da yanlış demeyi öğrenmelisiniz. Ek olarak global dil olan İngilizce'yi bilmiyorsan kendi sorunun, ben biliyorum zaten. Beni ilgilendiren bir şey yok ortada. Ben zaten ileri düzey Almanca ve İngilizce biliyorum. Kaldı ki oyun İngilizce dil destekli oyun çıkarmadı diyelim ki imkansız bu. Almancayla da idare ederim ben

Bu forum kadar "kendi diline" düşman bir forum daha tanımadım ben. Anlatamazsın firmanın paralı askerlerine üzerine bir de "ongolozce ogron" diye tavsiye verirler.

Türkçe Altyazı olsun ,olmayanlar yasaklansın kafasında olanlar, oyunlar destek ile çıksa aaa altayızısı var torrentten indirip oynayalım diyecekler. Piyasanın güçlü oyunların ucuz olması lazım ki bu da iyi bir ekonomiden geçiyor. Kur ve oyun fiyatları düşük olsa korsan kullanım azalsa ,firmalara karşı bir yaptırım gücümüz olur ve altyazıda dublajda eklemek zorunda kalırlar. Ama bunu Höö ö zömön öyönlör yösöklönsön gibi dile getirmek saçmalıktır ve özgürlük kısıtlamaya çalışmaktır.

@alperen5526 kardeşim kaldı ki Rus ve Arapça dünyada en çok konuşulan dillerden. Onlar üzerinden örnek vermişler de demek ki Rus ve Arap müşteriler oyunu satın alıyor ki adamlar da Arapça ve Rusça dil desteği çıkartalım diyorlar.

Bu repack yapanların çoğu Rus zaten. Rus insanlar bana kalırsa dünyanın en çok korsan oynayan toplumu. Onların neden dili oyun için mevcut? Bana kalırsa, firma sadece umursamıyor. Korsan oynamak falan alakası yok.
Rusça konuşan çok fazla halk var.

Sen de haklısın ya şimdi bu devir için malum hayal oldu ev / araba almak.

Asıl.

"Asıl kısıtlama Avrupa'nın çoğu ülkesinden büyük bir milleti yok saymaktır"

Aynen kardeşim firmaların Türk düşmanlığı da var zaten o yüzden de Türkçe dil desteği yok 2 dakika düşünüp oyunların ülkende satılmadığı için türkçenin konulmamasını anlamak bu kadar zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…