Çözüldü CoD MW3 "Hueneme-Negev" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The_Bıldırcın

Hectopat
Merhaba, yaklaşık 4 aydır bu hatayı alıyorum. VPN kullanmak da işe yaramıyor, UPnP kapatmak da sizce çözümü nedir? Superonline kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Modemin fişini çekip 10-15 saniye sonra tekrar takın, ayrıca arkasında reset tuşundan resetleyin. Eğer yine çözülmesse statik ip ile alaklı bir sorun, Superonline de bu mevcut, Warzone gibi oyunlarda veriyor hata. Bende superonline kullanıyorum müşteri hizmetlerinden teknik ekibe yönlendirmişlerdi teknik ekipten bir arkadaş sağolsun yardımcı oldu ve çözdü ki büyük ihtimal Superonlineden dolayı sıkıntı yaşıyorsunuz, normalde statik ip için ücret istiyorlar aylık ben bir şekilde hallettirmiştim.
Modemin fişini çekip 10-15 saniye sonra tekrar takın, ayrıca arkasında reset tuşundan resetleyin. Eğer yine çözülmesse statik ip ile alaklı bir sorun, Superonline de bu mevcut, Warzone gibi oyunlarda veriyor hata. Bende superonline kullanıyorum müşteri hizmetlerinden teknik ekibe yönlendirmişlerdi teknik ekipten bir arkadaş sağolsun yardımcı oldu ve çözdü ki büyük ihtimal Superonlineden dolayı sıkıntı yaşıyorsunuz, normalde statik ip için ücret istiyorlar aylık ben bir şekilde hallettirmiştim.

Çözüm
Hocam çok çok teşekkür ederim. Beni büyür bir beladan kurtardınız. Sorunum çözüldü.
Modemin fişini çekmeniz yetti mi tam olarak hangisinde çözdünüz? Şuan aynı sorun benim başıma geldi.

Statik ip yaptırmamım bana bir zararı var mı acaba?

Son düzenleme:
Modemin fişini çekmeniz yetti mi tam olarak hangisinde çözdünüz? Şuan aynı sorun benim başıma geldi.

Statik ip yaptırmamım bana bir zararı var mı acaba?
Hocam sorunu modemi arkasındaki düğmeden resetleyerek çözmüştüm. Yaklaşık iki haftada bir yine aynı hatayı veriyor ama resetleyerek hata ortadan kalkıyor

Arkadaşlar sırf bunu yazmak ıcın gırdım foruma bende bırkac saat once arastırıyordum ve çözümü aşırı basit VPN açıp oyuna giriyorsunuz ana ekran açıldıktan sonra VPN kapatıyorsunuz oyundan atmıyor oynamaya devam edebiliyorsunuz hotspot Shield oneririm ben onu kullandım.

Arkadaşlar sırf bunu yazmak ıcın gırdım foruma bende bırkac saat once arastırıyordum ve çözümü aşırı basit VPN açıp oyuna giriyorsunuz ana ekran açıldıktan sonra VPN kapatıyorsunuz oyundan atmıyor oynamaya devam edebiliyorsunuz hotspot Shield oneririm ben onu kullandım.
Ben de bu şekilde çözüm buldum. Sadece arada farklı server'da takılı kalıyor ve yüksek ping ile oyun buluyor, bunu da oyunu kapatıp açarak çözüyorum. Sırf statik IP hizmeti için de Superonline 100 TL gibi bir fiyat istiyor aylık olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı