CoD MW4 Remastered Ayrı Satılacak

CaptainKhaoZ

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2017
Mesajlar
117
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar biliyosunuz ki CoD MW4 Remastered, Infinite Warfare Legacy Edition ile satılıyordu. Sızdırılan gorüntülere göre artık ayrı satılacakmış.
Sizce ne kadar doğru?

SM-J700F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de ayrı satılması lazım. Ben Call of Duty hayranıydım ama İnfinite Warfare'yi bende beğenmedim. Zaten karşında Battlefield gibi güçlü bir rakip varken böyle bir şey yapmaları hiç olmamış. En azından ayrı satılsın da Call of Duty Modern Warfare 4 sevenler için daha iyi olur. Bence satış olarak bir artış gösterir herhalde. Bana kalırsa doğru bir karar vermişler.
 
Açıkçası bu oyunu bu şekilde alan kerizdir. Hem bu oyuna 40 dolar vereceksin hem orijinal oyunda olan haritaları sana DLC olarak satacaklar. Yemezler. Raven Software bu oyunda çok iyi iş çıkardı ama Activisonun aç gözlülüğü sayesinde oyuna yeni silahlar eklendi. Buna lafım yok ama sen bir de bu silahları bile parayla satarsan benim gözümde değerin kalmaz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı