CoD Warzone 2.0 bulanık görüntü

Warzone 2.0'da FOV ayarını arttırınca uzaklar çok bulanıklaşıyor, uzaktaki adamları görmek imkansızlaşıyor. Ultra ayarlarda oynuyorum. Garip bir şekilde Low ayarlara alınca da 80-100FPS alıyorum, Ultra ayarlarda da 80-100 FPS alıyorum. Darboğaz olmamasına rağmen GPU %50-70 arası kullanıyor. Oyun optimizasyonunda ciddi sorun var sanırım. Bu bulanıklık olayını nasıl çözebilirim?

FSR ya da DLSS ayarını kullanıyorsanız ve performans modu seçiliyse ya dengeli ya da kalite moduna alıp deneyin.
FSR kapalı. Ölçekleme ayarını %120 civarlarına çeksem bile bulanıklık sorunu gitmiyor.
Eğer açıksa World Motion Blur ve Weapon Motion Blur kapatabilirsiniz bulanıklığı önemli ölçüde giderir.
Kapalılar hocam.

Mümkünatı yok 1000'lerce kişi bu ayarları yapıp FPS artışı sağladı bu videodaki ayarları yapıp. Sıkıntı var PC de.

😀 Hocam anlatamadım sanırım, ayarları düşürünce GPU ve CPU kullanımı düşüyor. Ayarlar Ultradayken bile bazen GPU kullanımı %80-90'lara düşüyor. Low'a çekince %40-50'lere düşüyor, o sebeple FPS artmıyor. Sadece bu oyunda oluyor bu olay. Çok araştırdım, yüzlerce konu var Warzone 2.0 GPU kullanımı düşük diye. Herkes oyunun optimizasyonunun kötü olduğunu, o sebeple böyle bir sorun yaşandığını söylüyor. Oyunla alakalı bir durum yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı