Emir-EA Kilopat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Warzone'da 2 loadout ile 6 perk oluyor mu? Bir de Ghost perki aldıysak silahlarda susturucu olması gerekli mi?
Warzone'da 2 loadout ile 6 perk oluyor mu? Bir de Ghost perki aldıysak silahlarda susturucu olması gerekli mi?
isutcuoglu Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 280 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #2 2 loadout ile 6 perk derken tam olarak neyi kastettiniz anlayamadım ben 0.0 Artı 0 Eksi
KS KS Emir-EA Kilopat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 isutcuoglu dedi: 2 loadout ile 6 perk derken tam olarak neyi kastettiniz anlayamadım ben 0.0 Genişletmek için tıkla... mesela bir kere kendim marketten loadout aldım perk olarak eod,ghost,amped aldım sonrasında birde oyun esnasında düşen loadout var onlardan da high alert ve spotter aldım bu perklerin hepsi aktif oluyor mu? Artı 0 Eksi
isutcuoglu dedi: 2 loadout ile 6 perk derken tam olarak neyi kastettiniz anlayamadım ben 0.0 Genişletmek için tıkla... mesela bir kere kendim marketten loadout aldım perk olarak eod,ghost,amped aldım sonrasında birde oyun esnasında düşen loadout var onlardan da high alert ve spotter aldım bu perklerin hepsi aktif oluyor mu?
isutcuoglu Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 280 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #4 Hayır tabikide aynı anda 3 perk aktif oluyor sadece Artı 0 Eksi
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 23 Aralık 2020 #5 En son aldığın loadoutların perkleri aktif olur, birleşmez. Silahında susturucu olmazsa sıkınca haritada gözükürsün Ghost olsanda olmasanda. Artı 0 Eksi
En son aldığın loadoutların perkleri aktif olur, birleşmez. Silahında susturucu olmazsa sıkınca haritada gözükürsün Ghost olsanda olmasanda.