Çözüldü CoD: Warzone ağaçlar yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Rhulkinator

Kilopat
Daha fazla  
Daha önce bu sorun için konu açmıştım çözemedik, tekrar açmak istedim modlardan özür dilerim.

Sorunu özetlemek gerekirse; Uzaktaki ağaçlar yarım yükleniyor. Hareket halindeyken titriyor ve gözü rahatsız ediyor.

Bendeki sorun bu; sorun2.jpg
Bu da olması gereken sorunsuz görüntü; diğer açtığım konuda bir arkadaş aynı yerden ss atmış sağolsun. asdadad.png

Denediklerim;
Ekran kartı driverını silip temiz kurulumla kurdum, çözülmedi.
Nvidia içindeki Doku süzme kalite ayarı gibi bütün ayarları tek tek denedim çözülmedi.
Oyun Hard diske kuruluydu, SSD satın alıp denedim çözülmedi.
Oyundaki ayarların da hemen hemen hepsini denedim çözülmedi.
Oyun içinden Shader yüklemesini tekrarladım, çözülmedi.

Burada daha rahat anlaşılıyor, ağaçların üst kısımları yüklenmemiş. Hareket edince titriyor gibi oluyor. Hikayeli bir oyun olsa çok önemsemeyeceğim de ormandaki bir tepeden aşağıya bakarsam ağaçların bu kısımları titrediği için titreyen kısımları düşman sanıyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

sorun3.jpg

Son düzenleme:
Söylediğim ayarları hem en başta ki haliyle hem de benim söylediğim şekilde tutup tesselation ayarını all yapıp tekrar dene lütfen.

İki şekilde de deneyerek tesselation ayarını "All" yaptım yine sonuç aynı hocam. Uzaktaki binalar da yüklenmiyor onu farkettim. Şöyle ki ; Adsız1231231.jpg

Ekran kartı mı arızalı ki? Benden başka da bu sorunla karşılaşan yok çok garip. Netteki diğer doku sorunlarının çoğunda ağaçlar minecraft gibi görünüyor. Böyle saçma sorunlar hep beni bulur zaten. Bu arada teşekkürler ilgin için.

İki şekilde de deneyerek tesselation ayarını "all" yaptım yine sonuç aynı hocam. Uzaktaki binalar da yüklenmiyor onu fark ettim. Şöyle ki; Eki Görüntüle 584724

Ekran kartı mı arızalı ki? Benden başka da bu sorunla karşılaşan yok çok garip .NET'teki diğer doku sorunlarının çoğunda ağaçlar Minecraft gibi görünüyor. Böyle saçma sorunlar hep beni bulur zaten. Teşekkürler ilgin için.

Hocam ben biraz takıntılıyım bu oyuna da...

Yani oyun dosyalarını bir kontrol ettirin. Sonrasın da anamenü'de grafik ayarları kısmına girdiğinizde restart shaders ınstallation var onu bir deneyin. En sonunda oyunun training kısımlarında bir uzaklara bakmayı deneyin, baktınız aynı sorun var bu konu beni de aşıyor yani :D.

Rehber bayağı kapsamlı olmuş emeğine sağlık hocam hepsini deneyeceğim. 😀 Bir de sosyalde şöyle bir konu gördüm sanırım arkadaşlar benim sorunumu tarif etmiş. Oyunu tekrar yükleyince düzelir demişler. 180 gb indirme beni bekliyor öyleyse. 🙄 @Heulse

Yani yeniden yüklemekte bir seçenek elbette. Verdiğim taktikler de işe yaramadıysa o halde tek çare kaldırıp yeniden yüklemek oluyor. Warzone bayağı bir dertli yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı