Sharkie
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşalar merhaba, konuda da bahsettiğim gibi CoD Warzone oynarken Discord takılıyor. Zamanın %90ında benim sesim karşıya gitmiyor. Ben onları bazen duyabiliyorum. Bazen de benim sesimin laglı geldiğini söylüyorlar. Oyunu aşağı aldığımda sesim gidiyor hiçbir sıkıntı olmadan. Sistemim şu şekilde;
i5 7300HQ.
4 GB GTX 1050 (Mobile)
8 GB RAM.
256 GB SSD var laptopta.
Fark ettiğim üzere oyun sırasında RAM kullanımı %90'ları aşıyor. İşlemci zaten %100'e yakın. Oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum 1280X720 çözünürlükte. Normalde laptop ekranı Full HD. Görev yöneticisinden Discord’u gerçek zamanlı ayarlarsam düzeleceğini okumuştum. Evet düzeliyor ama benim FPS 45'lere düşüyor (normalde 60-70 arası alıyorum). Bunun başka bir yolu var mıdır? Bir 8 GB RAM daha alsam düzelir mi?
i5 7300HQ.
4 GB GTX 1050 (Mobile)
8 GB RAM.
256 GB SSD var laptopta.
Fark ettiğim üzere oyun sırasında RAM kullanımı %90'ları aşıyor. İşlemci zaten %100'e yakın. Oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum 1280X720 çözünürlükte. Normalde laptop ekranı Full HD. Görev yöneticisinden Discord’u gerçek zamanlı ayarlarsam düzeleceğini okumuştum. Evet düzeliyor ama benim FPS 45'lere düşüyor (normalde 60-70 arası alıyorum). Bunun başka bir yolu var mıdır? Bir 8 GB RAM daha alsam düzelir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: