Dostlar bende de packet loss sorunu var. Vodafone 100 Mbps fiber kullanıyorum. Reddit te araştırdığım kadarıyla yurtdışında bu sorunu yaşayan insanlar mesela superbox benzeri bir servis kullanan biri vardı adam gitmiş farklı bir internet servis sağlayıcıdan sım kartı alıp değiştirmiş geçti yazmış. Bende dedim madem öyle telefonumdaki Vodafone mobil interneti telefonun kablosu ile (Xperia XZ1 kullanıyorum) PC'ye paylaştırdım ve fiber internetin bağlantısını söktüm. Tabiki de packet loss sorunu çözüldü. Oyun maç başı ortalama 60 MB internet götürüyor.
Ardından konu ile ilgili Vodafone evde internet hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Sorun sizinle alakalı dedim. Çağrı merkezindeki adamda ben bu arızayı raporlayamam çıkışlarınızda bir sorun gözükmüyor sistemlerimizde raporlasam bile sorun yok deyip bir şey yapmadan devam ederler dedi.
Bu noktada tamamen yalnızız arkadaşlar. Umarım activision bu oyun betadan çıktığında bu problemi düzeltmiş olur zira redditte de bu sorundan muzdarip çok sayıda insan bulunmakta.