CoD warzone packet loss problemi

Geçtiğimiz aylarda çözüm yola olarak benim de ilerlediğim yollardan birisi statik IP oldu. Ama hiçbir değişiklik göstermedi problem. Halen devam eden packet Loss'lardan görüleceği üzere ISS değiştirmeyi halen denemedim, belki bu çözüm sorunumuzu halledecektir lakin şu an taahhüt bozmam 800 TL tutuyor ve bu bana imkansız geliyor onun yerine VPN ile bağlanarak aynı ping değerinde packet loss'suz yoluma devam ediyorum. Bazı modemlerde veya ISS'lerde işe yarar bir çözüm olduğu aşikar önerdiğiniz yolun. Umarım bu şekilde bazı arkadaşlar sorunu ortadan kaldırabilirler.

Serverlar oyun serveri degil, amazonun kiralik serverlari oldugu icin packet loss ve ms var.
Ne zaman saglam server satin alirlarsa sorun ortadan kalkar.

Anlattığınız kesinlikle sorunun çözümü falan değil. Ben static ip alarak denedim. Hiçbir iyileşme sağlamıyor. Daha sonrasında iptal ettim.

Vpn de sorunu çözmüyor. 4 farklı vpn denedim paket loss problemi devam ediyor. Saçma olan şey 100mbps internetim ile paket loss yaşarken telefonumun dandik mobil internetiyle 0 paket loss ile oynayabilmem.

VPN'de sorunu çözmüyor. 4 farklı VPN denedim paket loss problemi devam ediyor. Saçma olan şey 100Mbps internetim ile paket loss yaşarken telefonumun dandik mobil internetiyle 0 paket loss ile oynayabilmem.

Bu da bize gösteriyor ki uydu interneti ile hiçbir problem yoksa demek ki tüm problem sana gelen internet ile ilgili(ISS, yeraltı kablolama, modem, ethernet kablon vb.) birçok şeyde sorun olabilir ve gerçekten sadece packet loss için bu kadar ayrıntıyı deşmek istemiyor insan. Geçmiş olsun halimize.

İss ile problem olsa her oyunda ping, paket loss problemi yaşamam lazım. Dota, cs go, pubg de oynuyorum ama onların hiçbirinde ne ping ne de paket loss var. Sadece warzone da sorun var.

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Oyunu 2-3 ay bıraktıktan sonra bugün geri kurdum. Packet loss yok şu anda oyunda aynı PC, aynı internet, aynı ISS, her şey aynı Activision sorunu çözmüş gibi gözüküyor.

Bende öyle sanmıştım packet loss 0 gözüküyor ama solda 3 kare arka arkaya (packet loss uyarısı) uyarısı ve takılmalar oluyor iyice oynayıp denemek lazım.

Hangi VPN’i kullanıyorsun? Ben teknvpn sorunu falan çözüyor diye Premium deneyeyim dedim bu sefer ping 125'lere çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…