Johantmark
Hectopat
CoD Warzone'da aşırı derecede packet loss alıyorum. Bunun çözümü nedir acaba?
Hangi VPN'i kullanıyorsun acaba?Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı tek çözüm şu an için VPN kullanmak biraz ping oluyor ama iyi bir VPN'le 0 packet loss oluyor tek çözüm şu an için bu sanırım.
O sistem ile bu oyunu oynayamamak he. Bende bu sorunu yaşıyorum ama sana daha çok üzüldüm dostumEki Görüntüle 520016
Bende böyle olup sürekli hata veriyor oyuna giremiyorum bile çok sinirlendim koskoca activisionun yaptığı şeye bak
protonvpn 90ms 0 packet loss 7 gün deneme süresi var sorunsuz oynatıyoHangi VPN'i kullanıyorsun acaba?
Eki Görüntüle 520016
Bende böyle olup sürekli hata veriyor oyuna giremiyorum bile çok sinirlendim koskoca activisionun yaptığı şeye bak.
Usta deneme süresi sonrası ücretsiz kullanıyorum ben protonvpn'i ama 7 günlük denemeden sonraki bu ücretsizde hiçbir iyileştirme olmuyor hala aynı packet loss değerini alıyorum. İlginç bir durum.protonvpn 90ms 0 packet loss 7 gün deneme süresi var sorunsuz oynatıyo
Kardeşim bende de aynı vardı VPN kullan şu anlık çözümü VPN kullanmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.