Sadece Warzone oyununda %3000'lere kadar packet loss yaşıyorum ve loading screende kalıyor oyuna giremiyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. WTFast, ExitLag, DNS değiştirme, Wi-Fi değiştirme vs. Sadece bu oyunda olmak üzere devam ediyor sorunum. Çözüm yöntemi bilen var mı?
Türknet kullanıyorum. Siz Almanya 3 sunucusuna bağlanırken büyük ihtimalle sunucunuz uzak mı geliyor ne oluyor bilemedim. Hiç sorunsuz süper şekilde kullanıyorum. Bazı oyunlarda 120 oluyor fakat çok nadir, onun nedenide CoDda o oyun sunucusunun farklı yerde olmasıdır.
Türknet kullanıyorum. Siz Almanya 3 sunucusuna bağlanırken büyük ihtimalle sunucunuz uzak mı geliyor ne oluyor bilemedim. Hiç sorunsuz süper şekilde kullanıyorum. Bazı oyunlarda 120 oluyor fakat çok nadir, onun nedenide CoDda o oyun sunucusunun farklı yerde olmasıdır.
O normal aga biliyom şuna misal 90 100 ping de oynuyorum çıkıp tekrar artınca 50 60 pingde oynuyorum çözemedim paket los olayını şuan yok misal Ping 100 paket loss yok
arkadaşlar aynı sorun bende de var ve bir çözümü yok sadece vpn ile çözebilirsiniz, normal aldığım ping 50-60 arası ama warzone da (sadece warzone da) packet loss alıyorum oyuncu sayısı 100 altına düşünce geçiyor sadece, sanırım bu sorun Vodafone, Türknet, Kablonet gibi sağlayıcılar da oluyor, ben 100mbps Vodafone kullanıyorum ve warzone oynanmıyor, aynı sorunu bir arkadaşım yaşıyordu Superonline'a geçince sorunu çözüldü hem ping düştü hem packet loss sorunu gitti, eğer halen sorun yaşıyorsanız size tavsiyem internet sağlayıcınızı değiştirmeniz, benim taahhütüm olduğu için vpn mahkumum