Codex.LOL adlı site virüs bulaştırır mı?

IClade

Decapat
Daha fazla  
Roblox executor hilesi yapan bu siteden indirmeyi denedim. Çoğu sitede olduğu gibi para kazanmak için şuraya gir az kal şu videoyu izle gibi görevler vardı. Fakat video izleme görevini yapmak için yeniden siteye yönlendirildiğimde koyduğum SS teki gibi siteye attı. Bu sitede sağ üstteki çarpıya bastım fakat bir şey olmadı. Sadece buradan iOS'a Roblox hilesi indirildiğinden denedim ve böyle bir şey yaşadım. Bir şey olur mu virüs bulaşmış mıdır?

A5182BF4-A67E-4CDA-A333-9F010CFCE40C.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox executor hilesi yapan bu siteden indirmeyi denedim. Çoğu sitede olduğu gibi para kazanmak için şuraya gir az kal şu videoyu izle gibi görevler vardı. Fakat video izleme görevini yapmak için yeniden siteye yönlendirildiğimde koyduğum SS teki gibi siteye attı. Bu sitede sağ üstteki çarpıya bastım fakat bir şey olmadı. Sadece buradan IOS'a Roblox hilesi indirildiğinden denedim ve böyle bir şey yaşadım. Bir şey olur mu virüs bulaşmış mıdır?

Eki Görüntüle 2264614

Bulaş maz ama denemeyin gende PC de denemiştim küçükken EXE dosyasını çalıştırdım ve korkudan PC'nin fişini çektim ve format atamadım virüs engelliyordu Allah'tan One key recovery vardı formatladım.

Bulaş maz ama denemeyin gende PC de denemiştim küçükken EXE dosyasını çalıştırdım ve korkudan PC'nin fişini çektim ve format atamadım virüs engelliyordu Allah'tan One key recovery vardı formatladım.
Herhangi bir şey indirirken ekranda galiba önce sorup bende tamam demem lazım. Demedim bir şey olcağını sanmıyorum ama emin olmak istiyorum. Android telefona kolayca indirdim kullanıyorum ona bir şey olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı