Steam Çöktü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya oyunu koydum indirmeye gece inecek sabah oynayacaktım. Monitörü kapadım geçtim yatağa baktım fantasy general 2 ücretsiz olmuş onu bir ekleyem sonra uyurum dedim açtım çevrimdışı mod diyor. Gece gece hesap gitti diye çok korktum

Bende L4D2 Realizm Uzman modunu bitiriyordum tam gitti.

Aylık spor oldu Steam'in çökme durumları.

Ya oyunu koydum indirmeye gece inecek sabah oynayacaktım. Monitörü kapadım geçtim yatağa baktım fantasy general 2 ücretsiz olmuş onu bir ekleyem sonra uyurum dedim açtım çevrimdışı mod diyor. Gece gece hesap gitti diye çok korktum
4-5 ay önce bende çaldırmıştım bir tane link yüzünden o yüzden bir korku geldi.

Bu sorun sadece bizde değil her ülkede böyle galiba çünkü SteamDB üzerinden baktığım bilgilere göre CS2 şu anda 620 oyuncu var sadece.

4-5 ay önce bende çaldırmıştım bir tane link yüzünden o yüzden bir korku geldi.
Önce arkadaşlık isteği atıryorlar sonra f30 parametresini at diyor link atıyor çok para ödeyeceğim diyor. Kanmayın bunlara benim başıma geldi :D

Bu sorun sadece bizde değil her ülkede böyle galiba çünkü SteamDB üzerinden baktığım bilgilere göre CS2 şu anda 620 oyuncu var sadece.

1752186104296.png

Durum böyle.

Önce arkadaşlık isteği atıryorlar sonra f30 parametresini at diyor link atıyor çok para ödeyeceğim diyor. Kanmayın bunlara benim başıma geldi :D
Artık kanmıyorum atanın hesabını raporluyorum direkt.

1752186165324.png

Tüm sunucular gitti şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart kasarken bir anda bağlantı yok dedi hesap gitti sandım 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı